Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden pytający

chciałem was o coś zapytać

Polecane posty

Gość taki jeden pytający

Chciałem was o coś zapytać. Zacząłem więc opisywać swój problem. Gdy już skończyłem i pozostawało jedynie kliknąć "wyślij", doszedłem do wniosku, że bez sensu jest pytać o to obcych ludzi. Nie znacie wszystkich szczegółów sprawy, a gdybym chciał je wam opisać, wyszłaby mi jakaś dłużyzna, której nikt by nie przeczytał. Tak naprawdę sam znam odpowiedzi na wszystkie pytania, które bym wam zadał. Mógłbym jedynie uzyskać potwierdzenie, że nie jestem odosobniony w swoich sądach. Takie opisanie sprawy ma tylko jedną zaletę: pisząc można na spokojnie i bez emocji jeszcze raz wszystko przemyśleć. A gdy to już się stanie, cel jest już osiągnięty i nie trzeba zaśmiecać forum kolejnym problemem jakich wiele.

Gość pytanie też skasowałeś
przed wysłaniem?

Gość Rozkrak
doszłeś? to jusz nie musisz biegać :-) a tera to jusz załusz śpiośki szarpnij drutem coś miśkowi na sen i lulaj

Gość Ogłupiony przez Żabę
Przeczytawszy o Twoim problemie musiałem się chwilę zastanowić. Zacząłem pisać długą wyczerpującą odpowiedz ale zdałem sobie sprawę że nie jest ona obiektywna. postanowiłem wysłać jednak wiadomość żeby CI uświadomić że możesz znaleźć na tym forum odpowiedz jednakże nieobiektywną. Dlatego najlepszym wyjściem będzie dla Ciebie rozwiązanie tego problemu samemu a na forum tylko wyżalenie się o problemie. Na pewno wiele osób doda Ci otuchy i pomoże podjąć decyzję. Pamiętaj Twój problem to nie problem ale jednak problem który jest problematyczny. reasumując Twój problem zostanie przez Ciebie rozwiązany a tu jedynie możemy o nim porozmawiać. Całe kafe pomoże Ci w tych ciężkich chwilach i łączymy się w bólu, smutku i radości z Tobą i pochylamy się na problematyką Twojego problemu. Uważaj na Żabę bo jak tu wparuje to będziesz mieć dopiero problem bo ta młoda kobieta żyje w celibacie a śluz który się w niej wytwarza zalewa jej klawiaturę doprowadzając do powstawania nie dających się przewidzieć postów. Pamiętaj nie ma takiego problemu którego nie da się odetkać i rury której nie da się rozwiązać czy jakość tak.

Gość dobre dobre:)
buhahaha :D ale ja myślę,ze jesteś Żabą zafascynowany najnormalniej:P