Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanddra zi

chłopak dowiedział się o spotkaniach z kolegą

Polecane posty

Gość Sanddra zi

pisałam tu wcześniej ale na trochę inny temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5527710 i ostatnio mój chłopak dowiedział się o tych spotkaniach nie wiem jak i nie wiem od kogo zrobił mi dzisiaj dziką awanturę o te spotkania mówiłam że to tylko kolega z uczelni ale to nic nie pomogło obraził się strasznie do tej pory się nie odzywa, pytałam co mam zrobić żeby mu udowodnić że między nami nic nie było, to powiedział że mam zmienić uczelnie on przesadza ale proszę o jakieś rady

Gość boszeeeeeeee noo
dziwucho rzuć go i tyle

Gość facet....
Wiesz, moim zdaniem Twój chłopak bardzo Cię kocha, jest o Ciebie zazdrosny najprościej w świeci:) Ile czasu się znacie???

Gość Sanddra zi
znamy się 3 lata a jesteśmy ze sobą 2,5

Gość nocny marek..
to krótko :)

Gość Sanddra zi
no możliwe że tak ale wydaje mi się że nawet jeśli jest zazdrosny to zmiana uczelni to przesada

Gość facet....
z tą zmiana uczelni to przesada nie powinien w ten sposób zareagować... 3 lata to sporo można już dość dobrze poznać człowieka, spróbuj z chłopakiem jeszcze porozmawiać:) oraz pogadaj z tym kolegą z uczelni, zapytaj go czy jest Twoim kolegą czy oczekuje czegoś więcej:) powinien odpowiedzieć bez problemu...