Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakikolwiek

zenada na calej linii

Polecane posty

Gość jakikolwiek

Muszę się wyżalic... Kurwa mój ojciec to idiota który zadluzyl rodzinę na kilkaset tysięcy cały czas klamiac ze zarabia a w rzeczywistości pożyczał z banku, kolegów i lichwiarzy. I tak od 7 lat... Ten debil wydaje kasę na bzdety. Zarobił 1mln na sprzedaży działek ale co z tego jak wszystko przepiprzyl. Zamiast zająć się dziećmi (moim rodzeństwem) on siedzi przy komputerze i czatuje z babami. Jak 5 letnia siostra chce się z nim pobawić to mówi że nie ma czasu.Matka zachorowana jak wół a on się opierdala i leży brzuchem do góry. Nie maja żadnych znajomych bo on ze wszystkimi się pokluciil. Świat według kiepskich to wypisz wymaluj to co się dzieje u mnie w domu. Tę same teksty ale ja mieszkam na bogatym osiedlu w domu jednorodzinnym co jakby samo sobie przeczy. I jak ja mam być normalny jak oni codziennie się na siebie drą albo przychodzi komornik po jakieś pieniądze. Nawet nie można mu dac pieniędzy żeby za coś zapłacił bo wyda na coś innego albo zapomni. No kurwa!? 50 lat a inteligencja dwulatka. Raz w sylwestra chciał odpalic race z reki... Jak w domu coś zrobi to na pewno przy okazji zniszczy kilka innych. Odkurzone zajmuje mu 2 dni bo w międzyczasie trzeba się położyć... I ciągle beka, pierdzi, smarcze i znowu pierdzi. Jego matka jeszcze lepsza. Wiecznie zadaje pytanie czy będzie pracował a on na to "tak", no i tak raz na kwartał. Na szczęście nie może kupować na kredyt bo wpisali nas do KRD BIG.

Gość jakikolwiek
Kontynuujac ja mam 20 lat i bardzo trudny kierunek studiow więc nie mam możliwości się wyprowadzić, z reszta nie zrobiłbym tego matce bo by sama zwariowala. Jestem totalnie zblazowany. Moja psychika jest jak u człowieka z epoki romantyzmu i jak widzę coś takiego to mnie krew zalewa. Wszystkie pustaki, do tego ojciec kretyn. Nie mam znajomych z którymi bym się spotykał, nie chodzę na imprezy, nie pale nie pije ,a żart na poziomie housa to standartowe bo prawie cały czas jestem wkuriowny... Nie potrafię się z nikim związać bo w głowie mam tylko manie pieniądza która pozwoliłaby mi się z tego uwolnić. Pisze to tutaj bo musiałem komuś to napisać zanajomi nie byli w stanie tego ogarnąć... Jak ja mam być normalny?!

Gość gryzli82
Współczuję ale nie wiem co poradzić ;p