Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakOnToRObii

Dziewczyny lubicie z rana dobry seks?

Polecane posty

Gość jakOnToRObii

ewentualnie obudzić faceta lodzikiem, czy też odwrotnie kiedy on wam zrobi minetke? a może preferujecie dobre rżnięcie w dupsko od tyłu?? jak to z wami jest? mówie o sytuacji kiedy np idziecie do pracy rano i ten akt ma się odbyc po przebudzeniu na szybko, przed pracą/szkołą.. bo jak jest np weekend i budzicie sie wypoczęci, wyspani koło 10 to wiadomo że wtedy ruchanko obowiązkowo ale zastanawia mnie czy tez lubicie tak przed pracą na szybko z rana koło 7-8.. ? czy raczej to już jest taki moment, że nie myślicie o sexie i jedyne o czym to o pracy i wkurwieniu które wtedy towarzyszy człowiekowi

Gość jfguyezfzcjqhgzq
j nie cierpie z rana zawsze jestem zaspana, mam kapcia w buzi i jakos ani na calowanie ani na seks ochoty nie mam ewentualnie moge reczna robote odwalic bo na lodzika z tym kapciem w gebie i suchym jezorem NIEEE

Gość jak umyje zeby to moge sie
bzykac z rana, nawet przed pracą

Gość vgjhbknm,
bo na lodzika z tym kapciem w gebie i suchym jezorem NIEEE" v a chuj po nocy taki pachnacy i dswiezony:D

Gość jakOnToRObii
jak ja bym chcial miec kobiete ktora by mnie budzila i meczyla o szybki sex przed pracą!! o boze.. marzenie szkoda, ze pewnie takich jest tyle co lekarstwa na raka

Gość krwinki
alescie wymagajacy:O obowiazkowo-zal:O

Gość jakOnToRObii
krwinki, coś się nie zgadza? chyba po coś są kobiety nie.. skoro już jestem załóżmy w jakimś związku to wymagam od takiej kobiety sexu kiedy tylko mam ochote (oczywiscie jakby byla jakas mega chora, przeziebiona, czy cokolwiek to wiadomo, ze bym jej nie piłował), ale w sytuacji kiedy by była zdrowa to uwazam, że to jej obowiązek, w innym wypadku była by nie potrzebna

"ale w sytuacji kiedy by była zdrowa to uwazam, że to jej obowiązek, w innym wypadku była by nie potrzebna " :D:D:D:D:D:D:D

Gość kuropatwa7
aha:)

Gość oho zaczyna się śpiewka
ciekawe, czy autor tematu jest w ogóle potrzebny jakiejś kobiecie? czy przeciwnie... chętnych brak :classic_cool:

Gość jakOnToRObii
taka prawda... facet chce od kobiety przede wszystkim sexu i kiedy ma tą kobiete to od niej tego wymaga kiedy tylko chce to tak jak kobieta zwiąże się z naprawde bogatym facetem to też głównie dla pieniedzy i kiedy z nim bedzie to też raczej chce swój komfort zycia zwiekszyc a nie zmniejszyc albo utrzymac.. to działa na tej samej zasadzie kobiety chca pieniedzy, a my sexu i tyle

Gość jarzebinki pol
popieram cie autorza, ale nie tak drastycznie az

Gość kawki pstrykawki
a ja spalam dzisiaj w sexi czerwono-krwistej koszulce ,a moj facet nic !!! poszedl do pracy , wiec sama sie soba musialam zajac! nie kazdemu zalezy na porannym przebudzeniu !

Gość koleś 123
Jeśli chodzi o seks to kobiety muszą być na każde zawołanie swojego mężczyzny.W pracy pracują po 8 godzin lub więcej dla obcego człowieka a tu 15-30 minut ustami nie chce im się popracować dla ukochanej osoby? przecież to sprzeczne i niedorzeczne !

Gość kawki pstrykawki
15-30 min ? to jakims starczym wieku ,jestes zeby tyle dochodzic

Gość jakOnToRObii
z racji takiej że nie poznałem jeszcze kobiety która by mnie usatysfakcjonowala z czestotliwoscią sexu, wlasnie zrobilem sobie dobrze :)

Gość kawki pstrykawki
" z czestotliwoscią sexu," dopiero pisales , ze jestes prawiczkiem ? co sciemniasz mlody !!!

Gość cora76mow@5@
Z rana na szybko to moge tylko dawe wypic,a na dory sex potrzebuje z 2-ie godziny a w biegu to nie lubie byc jehana