Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmooooooo

ciąża przez palec -mozliwe????

Polecane posty

Gość mmmmmooooooo

wiem ze to temat dziwaczny ale jestem ciekawa waszych opini rozmawiałam z koeżanką która nie ma dzieci i robi wsystko aby je miec ale tylko chce dziecko nie chce faceta i mi opowiadała wczoraj ze kochała sie z chlopakiem mieli stosunek przerywany i sperme miała na brzuch on wyszedł do łazienki a ona palcem powkladała sperme do pochwy i mówi ze ma dni płodne czy istnieje na prawde szansa aby zajść w ciąże kurcze wrobienie tak faceta to masakra mi sie wydaje ze raczej mało prawdopodobne jest cos takiego jak uważanie????? kurcze az ciekawa jestem co bedzie za 2 tyg

Gość franekwwooodoo
mis ie wydaje ze moze zajść bidny chlopak trzeba uważać na takie psychopatki :)

Gość jilka fasolka
ja kiedy oglądalam film dokumentalny jak babka rodzila rodzina bezdzietnym dzieci i umawialis ie na spotkanie facet wychodził do lazienki oddawał nasienie do pojemniczka tamta rodzina wychodziła a babka strzykawką nabierała nasienie i wtryskiwała sobie !!!! urodziła tak 9 dzieci !!! ale nie miała przy sobie żadnego wszystkie oddała rodziną bezdzietnym wiec cos w tym jest :)

Gość uuuiiii
mi sie wydaje ze nie mozliwe

Gość olkapawła2
mi sie wydaje ze jest to możliwe dla pewności zrobić test po 2 tyg

Gość jglojdfojsf
Na pewno mozna zajsc w ciaze przez palec lub strzykawke, ale sa tez duzo przyjemniejsze metody.

Gość hdkdnxkkx
mozna