Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej26

Dziewczyna nie ma ochoty na seks

Polecane posty

Gość Andrzej26
Podbijam!

Gość xxaaaxxx
Poza przyczyną w stylu jakiegoś stresu czy hormonów... Jestem prawie pewna, że coś między Wami się nie układa. Możliwe, że się w jakiejś kwestii nie dogadujecie, a to wytwarza pewien dystans i uwierz - wtedy kobieta nie ma takiej ochoty na bliskość ;) Dla nas ważny jest całokształt związku. Ja osobiście w ogole nie myślę o seksie kiedy coś się psuje w związku. Albo za bardzo nalegasz na seks i właśnie to ją zniechęca, bo ma wrażenie jakby to było dla Ciebie najważniejsze.

Gość BOWI
Ja jestem z dziewczyna już 3lata widujemy się co tydz, na weekend i powiem Ci, że po tygodniu to ma niesamowita ochote i ja tez:D i tak ze 3 4razy w ciagu dnia. raz byla u mnie 9dni i tez bylo codziennie po 2razy:D ale faktycznie kobiety są inne czasami nie mają ochoty, chociaz moja jak ma okres i mowi ze nie bo głupio to wystarczy chwila namietnosci i odrazu zmienia zdanie... Więc cieżko mi poradzić mi dziewczyna nie odmowila ale z tego co widze wideuje sie z nia rzadziej niz ty ze swoja, nie wiem jak by bylo np po roku bycia ciagle razem. Co nie zmienia faktu ze moze miec kogos nie koniecznie cie zdradza ale np flirtuje z kims i nie ma ochoty.

Gość BOWI
TO zalezy od KOBIETY JAk moja wkurze to moge zapomniec o sexie nie ma co probowac jest typowe zostaw mnie daj mi spokoj nie mam ochoty:D to normalne. a uwierz wystarczy byle glupia rzecz o ktorej sobie nawet sperawy nie zdajesz:D JAk ja wkurze a chce to naprawic to przystawiam sie przez dobra godzine wkoncu biore na sile i jest ok:D wszyscy zadowoleni focha nie ma:D