Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wwwwrrrotttkkkaa

ciąża przez palec -mozliwe????

Polecane posty

Gość wwwwrrrotttkkkaa

hey zadała juz to pytanie na innym forum i jak zwykle zdania podzielone a wy co sądzicie?? kolezanki mi opowiadała ze kochala sie z chlopakiem mieli stosunek przerywany i ona dokończył na jej brzuch i wyszedł do łazienki a ona w tym czasie wlożyła sobie spermę do pochwy kilka razy bo ja twierdzi che mieć dziecko a faceta nie chce a ja jestem ciekawa czy zajdzie czy nie ?? mówiła ze ma dni płodne troche mi szkoda tego chłopaka

Gość blleee
O Boże co za ludzie...

Można. Jeżeli nasienie trafiło do dróg rodnych to jest to mozliwe.

Gość kiskakiikk
no jesli jej sie uda to raczej nie dlatego ze sobie palcowke zrobila tylko dlatego ze chlopak wsadzil jej siusiaka do siuski

Gość kkkkkkkkkkkooooooottt
chyba nie możliwe to za łatwe by bylo

Gość mobylianka
:O:O ze tez ziemia nosi takie debilki

Gość ....ale że co?
jak to przez palec??

Gość apudlina
mozna mozan moaj koelzanka popijajac sperme ustami zaszła

Gość wwwwrrrotttkkkaa
a jak mówią o tym ze przerywany jest nei skuteczny bo latwo zajść w ciąże no niby miała płodne dni sperma znalzała sie w pochwie tylko nie wiem czy te malutkie plemniczki dadzą rade dostać sie taki kawał drogi hahahha ale bylby numer jakby zaszła

Gość wiola3456
jest to mozliwe dni płodne śluz sperma w pochwie warunki odpowiednie

Gość Bądź sobą
możliwe, ale nie przez palec tylko stosunek przerywany... przecież płyn ejakulacyjny zawiera plemniki, dużo mniej i dużo słabsze niż w spermie, ale jednak zawiera.

Gość mikkopp
czyli moze dojść jak członek jest w szyjce macicy i tam sie troche plynu ze sperną dostanie a w pochwie jak jeste sperma to nie ???

Gość ale powaleni ludzie
masz powalona kolezanke - a potem bedzie plakac ze ja chlopak zostawil - albo bedzie ciagnela od niego alimenty pustak... albo bedzie pisac za 2 lata na forum ze zaluje albo ze cos jeszcze ! ja bym nigdy tego mojemu facetowi nie zrobila - oboje ludzi musza sie czuc gotowi do macierzynstwa a nie tylko glupiej pipie odbija instynk macierzynski i juz robi jakies glupoty. Jest to maloprawdopodobne ze zajdzie - ale moze jak to sie mowi - glupi ma zawsze szczescie :D

Gość wiki43
hahah no wląsnie glupi ma zawsze szczeście :) jak tak bardzo chce dziecka to ok ale aby nie maltretowała potem faceta alimenty i inne sprawy kurcze to by moglo sie w sadzie skończyć hahahah jakbym była facetem bym uważała i nigdzie spermy swojej nie zostawiała :) no niewiem czy zajdzie czy to mozliwe jak bedziesz wiedziała to daj znać bo tez ciekawa jestem hahhaha ale te baby glupie

Gość misiewydajeze....
mi sie wydaje że jest to mozliwe jeżeli były dni plodne ....

Gość djablicaa
padalam!!! czytajac ten post ze kolezanka polykala sperme i zaszla w ciaze ludzie czy wy widzicie co piszecie?? hahaha