Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Little_Butterfly

Jak wytrwać w głodówce ?

Polecane posty

Gość Little_Butterfly

Od wczoraj jestem na głodówce.. muszę schudnąć chociażby 5kg.. najszybciej. Spokojnie.. nie mam zamiaru przyjmować Waszych rad, w stylu "weź się opamiętaj" "rozwalisz sobie metabolizm" "potem będzie jojo", bo wiem o konsekwencjach i wiem jak im zaradzić. Ćwiczę z Chodakowską, co najmniej 20 min dziennie plus brzuszki, skręty, rowerek stacjonarny, bieg w miejscu. Ogółem to mam grypę, biorę antybiotyki i nie mogę wychodzić na zewnątrz póki co. :c Problem w tym, że od roku.. jestem bulimiczką. Chciałabym zaradzić napadom. Chcę wytrwać w głodówce cały tydzień, akurat mam zwolnienie ze szkoły na tyle. Potem następny tydzień będzie na owocach i warzywach. Tylko.. mimo, że pije kawę za kawą (tak, wiem wypłukuje magnez), piję litry wody.. czuję ból żołądka. Póki co się kontroluję.. ale jeżeli przyjdzie wielki GŁÓD ? Co wtedy.. proszę.. JAK WYTRWAĆ W GŁO ? P.S. Chce się ktoś przyłączyć ?! ;> Moje gg . : 36553606

Gość Little_Butterfly
a dziękuję, już mam . ;x

Gość hnfafafa
G**wno wiesz jak widać.

Gość henk1
Jedynie woda i witamina B-complex

Gość Nefereet
Gdy dopada wielki głód najlepszy jak dla mnie jest papieros, nie chce się tak bardzo jeść, albo dodatkowa porcja ćwiczeń.

Gość gość
głupia jesteś jak but, głodówka, żeby zaradzić napadom? po tej głodówce będziesz miała taki mega napad, że wyżresz wszystko łącznie z mrożonym mięsem z zamrażalki i majonezem prosto ze słoja :) nie ma innej opcji, bo organizm będzie się domagał plus do tego twoja zjechana psychika i skończysz żreć dopiero na boże narodzenie. hektolitry kawy plus zero jedzenia- prosta droga, żeby dorobić się wrzodów. ćwiczenia na głodówce- prosta droga, żeby wylądować w szpitalu i rozwalić sobie zdrowie.

Gość gość
antybiotyki na czczo? wyrzygasz a w ogole to wspolczuje glupoty

Gość gość
a wogole kto odkopuje stary temat, debil

Gość rabarbarowa
jeśli masz problem z pohamowaniem łaknienia, to możesz sprówbować czegoś zjeść coś mini, co spęcznieje ci w żołądku, np. coś z dużą ilością błonnika, to oszuka twój mózg, który się domaga pożywienie. ja biorę figurę no-appetite, właśnie tak walczę z łaknieniem. to jest kisiel taki,ale ma tylko 3kcal,więc możesz sprówbować