Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 taki wymoczek to nie facet

chudzi, szczupli faceci sa aseksualni, suche klaty, 4 patyki, zero miesni,

Polecane posty

zrobcie cos ze soba suche wymoczki, bo wygldacie jak chlopczki w okresie dojrzewania ktore zatrzymalo sie u was i nie chce ruszyc dalej, a nie mescy, dorosli mezczyzni馃槶 jak moze taki wymoczek pociagac kobiety??? zanua馃槶

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Jeden lubi chudych, drugi umi臋艣nionych... Moja siostra gustuje w takich, tak偶e bez spiny prosz臋 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dodaj......do
Dodajmy, ze ch艂opaczki w poczatkowym okresie dojrzewania. Niekt贸rzy 13-14latkowie s膮 100x lepiej rozwini臋ci niz doro艣li faceci. Przeciez to jest 艣mieszne, i takie faceciki maj膮 si臋 za niewiadomo kogo, pozuj膮 na intelektualistow, wymagania z kosmosu. Ktora kobieta by chcia艂a faceta, kt贸rego moze przewroci膰 gimnazjalista ? :D 偶eby nie bylo...duzo kobiet tez wyglada jak 12latki, non stop dieta, cialo chude, odwroci sie taka a tu twarz szkapy wychudzonej :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 324264
Jestem wysoki i chudy i w pe艂ni si臋 z tym zgadzam.

Udost臋pnij ten post

jedne lubia umiesnionych drugie 'miskow', ale jedno i drugie przypomina mezczyzne. natomiast ci chlopcy co maja 20pare i 30 pare lat i waza 50 kg to jakis smiech, klatki piersiowe maja jakby z wada niedorozwiniete, jak u chlopcow w gimnazjum, dziecinne, niemowlece niekiedy .. mysle ze nie maja oni testosteronu i zachowuja sie jak cioty, brak im meskich cech .. zal sie robi na to patrzec a miec to w lozku馃槶 straszne uczucie, jak z dzieckiem pod jedna koldra

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mzxmzx
Zgadzam si臋 z autork膮

Udost臋pnij ten post

najbardziej smiesza mnie ramiona, klatki waziutkie jak u bobasa i raczki cieniutkie takie dwa patyczki, no zart jakis:D a jak to sie zlamie podnoszac cos? :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wa偶臋 80
mam twarz jak dziecko i testosteronu du偶o,s膮dz膮c po ow艂osieniu na ca艂ym ciele i 艂ysieniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wa偶臋 80
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja wa偶臋 80
i penisa mam sporego,chcecie zobaczy膰

Udost臋pnij ten post

Nie rozumiem tego pastwienia si臋 nad chudszymi. Jest chudy, wygl膮da jak szkieletor? OK. Ile mo偶na gada膰 jakie to niem臋skie i... niedorozwini臋te? :| Nikt Ci przecie偶 nie ka偶e si臋 z takim kumplowa膰, chodzi膰 czy umawia膰 na randki.

Udost臋pnij ten post

Spokojnie, znajdzie si臋 inna, kt贸ra doceni... intelekt? b艂yskotliwo艣膰? poczucie humoru? spro艣ne sprawy? A nie tylko skupi si臋 na zapadni臋tej klatce :v

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niez艂ej laski kt贸ra da
u;

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja powiemmmmmmmm
ja lubi臋 szczup艂ych i wysokich

Udost臋pnij ten post