Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredna_synowa.

jak żyć z teściami??macie jakieś rady?

Polecane posty

Gość wredna_synowa.

Mam już dosyć.. jesteśmy zmuszeni jeszcze 4 miesiące mieszkać z teściami ( kończymy budować dom). wtrącają się we wszystko(oczywiście uważają,że nie)! czy ktoś miał podobną sytuację?jak sobie radziłyście? byłyście wredne, pyskate? czy potulne i udawałyście,że nie ma problemów?

Gość wredna_synowa.
kurde... ale teraz co.. budowa w toku (niedaleko teściów niestety :/) i co wyprowadzić się i dojeżdzać do robotników? przez 4 miesiace płacić za wynajem?? eh... cięzkie to wszystko :/

Gość wredna_synowa.
Poza tym Mąż się uparł ,że zaciśnie zęby i wytrzyma, bo musi pilnować budowy,że pójdziemy na swoje i tyle. A Ja już nie mogę wytrzymać :/ jak sobie z tym poradzić??

Gość onabezogona29
Przytakuj, nie odzywaj się, wychodz jak najczęściej z domu. Nie wdawaj się w jakiekolwiek dyskusje bo wyjdziesz na najgorszą

nie da sie wiej poki mozesz wynajmij nawet klitke do konca remontu czy czegos tam i splywaj w podskokach :) powodzenia

Gość wredna_synowa.
heh. żebym ja tak mogła przytakiwać i się nie odzywać ehh :( poza tym wyjścia z domu mam ograniczone,bo jestem w 9 miesiącu ciąży :( a co bedzie,jak się pojawi dziecko??

Gość wredna_synowa.
I tak już jestem ta najgrosza, wczoraj się dowiedziałam,że jestem pyskata.... czy ktoś umiał przemówić Teściom do rozumu? jeszcze Mojego Męża i Mnie traktują jak dzieci!

uwierz mi na slowo lepiej pod mostem w noclegowni w schronisku niz z wredna tesciowa wszedzie Ci bedzie lepiej

taj ja umialam nagadalam starej cholerze tak ze od 3 lat mam mega spokoj kiedys wiedzma przyszla do mnie z moja matka ( to bylo jednorazowe ) uffffffffffffff na poczatku bylam spokojna ale jak zaczela cos mendzic to juz sie nie hamowalam I przy matuli powiedzialam jeszcze dosadniej co o Niej mysle Na koniec spytalam jak chce wyjsc czy normalnie schodami czy chce leciec z drugiego pietra ewentualne po rynnie balkonowej :D spierniczala az sie kurzylo :)

Gość wredna_synowa.
kaciaa ona nie jest wredna :] ona się lubi wtrącać i krytykować nasze wybory.. przy czym twierdzi, iż "w nasze życie się nie wtrąca"... Mieszkałaś z Teściami?

Gość wredna_synowa.
kaciaa heh mocne :) kurde,ale ja nie chcę się kłocić, chciałabym tylko zdrowych relacji.. będą nas dzieliły dwa domy :/ nie chcę doprowadzić do tego by Mąż kłócił się z rodzicami,ale szlag mnie trafia...

oj tak mieszkalam moja tez sie wpierniczala we wszystko dogadywala radzila doradzala grrrrr noz kura stopa kiedys wracam a moja szuflada z bielizna rozbebeszona wszystkie stringi na kupie a ona do mnie ze to spali ze tylko cytuje ladacznice i wszetecnice takie rzeczy nosza :D i cap je pod pache no to jej wyrwalam i powiedzialam ze jej syn lubi je zebami sciagac :D gdybys widziala Je mine :D jakies 2 tyg pozniej mialam imieniny dostalam reformy :D podziekowalam grzecznie i .......... zrobilam z nich poslanie dla kota bezdomnego-rezydenta :D widziala to myslalam ze ja szlag trafi :D

lo matko dwa domy/???????????????????????? koieto miala ident w ident dwa domy na jednej dzialce teoretycznie my osobno praktycznie absko mialo klucz wlazilo wszedzie wsciubialo nos we wszystko :( w kuchnie ciuchy finanse kobito to nie przejdzie pamietaj najlepsza tesciowa na 102 100km od domu i dwa km pod ziemia :D

dobra ja spadam obiad gotowac :) kluchy slaskie bitki kiszony ogoras mniam :) nie lam sie przelam sie i powiedz babsztylowi ze ma sie nie wcinac i tyle powodzonka nie denerwuj sie wiesz dlaczego olej franciszke moczem cieplym ;)

Gość wredna_synowa.
kaciaa masz rację z tymi kilometrami :) niestety tu Mąż miał działkę,a, że chcieliśmy domek, a nie mieszkanie to tak to jest. Przed slubem się tak n ie wtrącali we wszystko.. stwierdziłam-oddzielna działka, podwórko,a że blisko to i dobrze dziecko podrzucić czasem ;-) Czy naprawdę nie ma rady,aby jakoś to wszystko się zgodnie potoczyło.. klucz miała do WAS? masakra! No nieźle..moja nie jest taka wścibska,aby grzebać w rzeczach, jednak jest po prostu "rodzinna" i dusi nas, oraz oczywiście próbuje dawać złote rady i pomagać.... myjąc np. mężowi buty :D urocze prawda?

noz ku.r.v.a az monitor poplulam :D tak urocze :) jeszcze bardziej urocze jest pranie mu recznie gatek skarpetek oraz kupowanie prezerwatyw prawda???? :D buziaki :)