Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od sodium/potassium ratio

jezeli koles za przyciecie 5 drzew na ogrodzie bierze 900 zl

Polecane posty

Za 1 dzien roboty (poznan) to jak mozna mowic że taki np lekarz rezydent dostajacy 2200 zl za caly miesiac pracy plus 5 nocnych dyzurow ma duzo? Pojebalo polskie spoleczenstwo czy co?

zależy jakie drzewo ,zależy jakie przycięcie i zależy czy da radę zrobić to sam . Skoro uważasz , ze to takie banalne - czemu sama się tym nie zajmiesz ?

Skoro wiec ludzie uwazaja że takie banalne jest leczenie ludzi to czemu dzwonia w kryzysowej sytuacji po karetke z przerazeniem. Niech się sami lecza. Lekarz ma pracowac za grosze i to jest ok ale wszyscy inni już nie

skoro lekarz uważa ,ze zarabia za mało niech rzuci robotę w diabły i zajmie ise przycinaniem drzew . przecież nie ma jeszcze obowiązku pracować jeśli uważamy ,ze za mało nam płacą .

Gość avp2
Punkt widzenia zalezy od siedzenia. Ja gdybym po skonczeniu taki studiow mial dostawac nawet 4 kola to bym nawet baka nie puscil żeby wstac rano do roboty taka prawda. Prawda taka że taki lekarz strazak czy chuj wie tam kto jeszcze od kogo zalezy zyciu innego czlowieka powinien dostawac minimum te 10-15 tys na reke . I chuj

taaak , szczególnie po 15 tys na rękę powinni podostawać ci lekarze, którzy aż sobie nogi z tyłków wyrywali tak gnali do roboty a mały Bolek , Dominika czy następna dwójka dzieci zmarła bo ....?

Gość nie pieprz
bzdur jeszcze nie widziałam biednego lekarza ,a jak mu tak żle to niech zrobi kurs spawacza i do Niemiec jedzie .A tobie jak się nie podoba cena przycinki to złap drabinę i sekator i sama tnij będziesz miała 900 stów w kieszeni ,za wygodę i luksusy się płaci

Gość avp2
Jak daja się ponizac za takie psie pieniadze to ich sprawa. Ja bym za taka kase nawet palcem w bucie nie kiwnal. Taka prawda. To komuna nauczyla polakow że lekarze maja pracowac za bulke z maslem. Tylko w polsce tacy ludzie zapierdalaja za psie pieniadze, w takim reichu kanadzie czy usa sa najlepiej uposazona grupa zawodowa (zarabiaja wiecej niż prezesi sporych firm) i moim zdaniem tak powinno być bo jak ide do lekarza to chcę wiedziec że ma motywacje do tego żeby mnie wyleczyc a nie zapierdalac za dziekuje. W polsce od lat stoi wszystko na lbie i ekspedientka w sklepie ma wiecej do powiedzenia niż specjalista onkolog ale to się szybko nie zmieni. Nie dziwie im się że wyjezdzaja z kraju zaraz po skonczeniu studiow.

Gość nie pieprz
A tak ap ropo to lekarze powinni zarabiać tyle ile warta jest ich wiedza ,wtedy okazało by się ile są warci zwłaszcza ten który kazał czekać mojemu mężowi w szpitalnej poczekalni 6 godzin ,i który zmarł na krzesełku nie doczekawszy pomocy .

na zachodzie i w tak podziwianych przez ciebie Stanach lekarze za takie akcje jak u nas zostaliby wykluczeni z zawodu i odebrano by im możliwość praktykowania . bo duże pieniądze wiążą się też z odpowiedzialnością . u nas lekarze maja raj- żadnej odpowiedzialności natomiast możliwości zarobkowe - nieograniczone . Tylko początkujący albo skończony tłuczek jeszcze ich nie widzi , po prostu .