Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randkowy

Badoo i kobiece gierki

Polecane posty

Gość randkowy

Mam tam konto od jakiegoś czasu i zauwazyłem że kobiety lubią takie gierki. Np. napisze "cześć" i ona odpisuje dopiero po jakimś czasie i udaje jak to była zajęta, choć siedziała cały czas. Albo napisze "cześć" i ona nie odpisze tylko później daje "chce cie poznać" i jak ja to odwzajemnie to dopiero odpisuje. Albo piszemy sobie, ona przestaje odpisywać na wiadomości i później znowu daje "chce cie poznać". Nie wiem o co w tym chodzi, dziwne to jest zachowanie. Już o innych nie wspomne np sama mnie zaczepi albo napisze hej, ja odpisze i milczenie. O co w tym wszystkim chodzi?

Gość randkowy
No, dobra ale zdobywana na portalu? Rozumiem że się spotkamy to może wtedy grać ale nawet jeszcze nie zamieniłem z nią ani słowa a to już jakieś gierki ?

Chyba że ta kobieta tak naprawdę nie szuka nikogo by kogoś pokochać tylko pisze z Tobą tak o "z nudów". Bo takie też się zdażają

Gość baduubadoowaa
a dlaczego wy aceci na tym badoo wysylacie ze jestescie zainteresowani w tym ,,chcą cię poznać'' mam już ponad 00 osob a zaden nie pisaal do mnie wiadomosci! o co w tym chodzi? faceci muszą placic moze za wyslanie wiadomosci czy o co chodzi?

To jest kobiecy umysl... Facet tego nie ogarnie. Może chce poczuć, że Ci na niej zależy...

Gość baduubadoowaa
zjadło mi mam ponad 100 osob w tej rubryce że chcą mnie poznać a zaden nie pisze na priv nie kapuje poza tym robicie błędy ortograficzne!!!!!!!!!! i dlatego nie chce sie z wami gadac!

Gość baduubadoowaa
angelika głupoty gada jak moze facetowi zalezec jak jeszcze dobrze nie poznał autorze wiekszosc lasek ma dość jest znudzona waszymi wypocinami albo się bawi i nie zalezy jej na niczym nie zawracaj sobie glowy glupimi babami

Gość randkowy
Bo większość kobiet nigdy nie odwzajemnie tego "chce cie poznać". Z tego co zauważyłem to tylko na to odowiadają mniej atrakcyjne dziewczyny a takie czasami "chce się poznać" przez przypadek. Mamy limit w rozmowach tak więc nie zawsze możemy, tylko do tych które to odwzajemniły.

Wiesz.... Ty chyba opisujesz swój przypadek. To Ty jesteś znudzona bo nikt do Ciebie nie pisze (Sama tak stwierdziłaś). :D

Gość baduubadoowaa
angelika czytaj ze zrozumieniem dziewucho napisalam ze ci ktorzy dają to ,,chce cie poznac'' to nie piszą a inni zaczepiają ale jak jestem dostępna i wtedy rozmowa jest beznadziejna faceci robią błędy albo składnia byle jaka porazka z wami!

Osobiście uważam, że takie znajomości na portalu to jakaś porażka. Ok. Można z kimś pogadać, zapoznać się itp ale raczej nie doprowadzi to do poważnego związku.

Gość baduubadoowaa
tez tak uwazam :) internet moze i miejsce jak kazde inne w dzisiejszym swiecie ale jednak lepiej i naturalniej poznac kogos normalnie a nie w necie na portalu randkowym

Gość randkowy
"może chce poczuć że Ci na niej zależy" No wybacz ale ja nie zamierzam robić z siebie desperata. Już tak kiedyś robiłem, bo myślałem że to jakieś kobiece testy, które trzeba przełamać. A to jest bullshit. Jak nie odpisuje to znaczy że nie jest zainteresowana a tylko się bawi. może jej się podobam ale nie na tyle aby musiała odpisywać.

Wiesz... Oceniasz pisownię innych ale sama z tą składnią nie szalejesz. Widać, że bardzo lubisz oceniać innych. I możesz teraz mi napisać, że jestem głupia lub możesz mnie wyzwać ale takie jest moje przeczucie. A niestety na niekorzyść dla innych- jestem osobą szczerą i mówię co myślę.

Gość badubadowy
badubadowa ale ty jesteś głupia. Składnia Ci nie pasi? Lecz się.

Skoro już to przetestowałeś, to masz rację. Na takiej zasadzie to działa jak przytoczyłeś. :)

Gość badubadowy
Angelka :)ty kourwo!

Gość baduubadoowaa
tutaj pisze bez interpunkcji lece z tekstem bez znakow polskich bo mi sie nie chce ale ortografia poprawna zauwaz drogie dziecko :) nie mam czarnego nicka zeby dbac o swoje wypowiedzi to szastam na lewo i prawo literkami :) tam sie staram ale szkoda zachodu jak inni podstawowym slow nie potrafią napisac zgodnie z zasadami gramatyki

Gość baduubadoowaa
badubadowy nie pasi jak bez ladu i skladu piszecie a to zdarza się bardzo czesto zresztą ja tam się tylko bawie nie spotkalabym sie z nikim :D

Heh... Ja przecież nie mówię o Twojej gramatyce. Mylisz pojęcia. Składnia a gramatyka to co innego. :)

Gość baduubadoowaa
pisze tu szybko i dla jaj wyluzuj wiem ze na czarnym nicku trzeba pokazac poprawnosc stylistycza gramatyczna i zachowac odpowiednia interpunkcje :D spadam narazie luzik dzieciaki

Gość gość
Bo na takie portale to strata czasu. 70% faceci a z pozostałych 30% pewnie drugie tyle to też faceci :D Nie wiem czemu ludzie mają taki ubaw podszywając się pod kobietę sam raz coś takiego widziałem u znajomego pękał ze śmiechu. Więc nauczony tym przypadkiem uważam że takie portale to strata czasu. Fajna dziewczyna nie musi używać takich portali bo sami faceci do niej przychodzą tabunami. A brzydkiej to nic nie pomoże jak normalnie jej nikt nie wyrwał to tak dalej zostanie. A takie portale to raj dla samotnych matek, erotomanow na jedna noc, różnych czubków jak mój znajomy. Więc że kogoś fajnego tam poznasz płci żeńskiej szansa 1 na 100. Patrzac z drugiej strony to kobieta ładna jak tam wejdzie zawsze kogos tam pozna ale i bez portalu by sobie bez trudu kogos znalazła taka prawda. Wiec nie ma co sie ekscytowac tymi wypowiedziami kobiet wystarczy spojrzec ze kazda jedna kogos tam spotka jak w miarę ładna jest. Z facetami to już tak nie działa.

Gość gość
sympatia wcale nie lepsza :P