Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy polska

czy polska upada?

Polecane posty

Gość czy polska

Nie ma mnie tam juz dlugo , ale z opowiadan rodziny wnioskuje ,ze ludziom zyje sie coraz gorzej. i pisze tu o takich zwyklych ludziach. moj tato stracil prace 2 miesiace temu , bo firma dobrze presperujaca padla. wsrod moich znajomych same rozwody.jestem w szoku.piszcie co myslicie

Gość ffhghjhjhjk
nie Polska, tylko Polacy, poza tym krajem rządzą szuje, podniesli wiek emerytalny, praca do smierci, klamią, ze kryzys, a sobie biorą milionowe pensje, nagrody, premie, podatki coraz wieksze, coraz wieksza inwigilacja, ludzie coraz glupsi, tak jak piszesz, coraz wiecej rozwodow bo nie mają do siebie szacunku, pieprzą sie na kocią łapę, brzydzą sie slubami, niszczy sie rodzine, poza tym rząd zajmuje sie glupotami jak np. prawa gejow, zamiasr zajac sie rosnącym bezrobociem

Gość nfdnv
polski już dawno nie ma, zostali sprzedawczyki i ludność bez narodowości która niedługo wyginie

Gość niedostępny niedostępny
To niedobrze bo ja chcę się przeprowadzić do polski po siedmiu latach na emigracji

Gość ulga na internet
ja się zapytałam, czy jest jest jeszcze ulga za internet za 2012 rok, bo według mojej wiedzy już nie ma, a mój kolega co przyjechał z zagranicy i rozlicza się z żoną w Polsce twierdzi, że jest. Jak ktoś zna odpowiedź, niech odpisze, bardzo proszę. Poza tym nie wiem czemu oczerniacie Polskę, u nas żyje się na prawdę dobrze, mamy dyskonty na każdym osiedlu, nawet już na każdej ulicy, wystarczy zrobić kilka kroków i można kupić "karę", czytaj taczkę i w niej wywieść dosłownie wszystko, co się komu zamarzy, z takiego dyskontu wywozisz: łopatę, grabię, kaczkę, gęś, odtwarzacz mp3, TV, ziemię, kwiatka, doniczkę, garsonkę, co tam sobie tylko życzycz, płytę CD, DVD, czy tam u Was na zachodzie jest to możliwe??:P

Gość kołolskyy
jemy szczaw i mirabelki

Gość a propos ulgi na internet
jest nadal. W przyszłym roku ma nie być już

Gość ulga na internet
U nas w kapciach możesz odwiedzić ze trzy markety!! Czy Wy macie tam taki luksus, jak nam tu zgotowano!! U Was to jest dziadostwo, bo Wam pobudowali na obrzeżach miasta jeden market i musicie odpalić auto. U nas nabudowali w każdym centrum miasta takie stodoły, nic, że architektura ma na bakier, ważne, że ktoś zgarnął kasę. U nas zrobisz sobie zakupy w sobotę po 14, u Was wszystko już zamknięte, w niedziele można iść z rodziną na cały dzień na wyprawę od marketu do marketu i za darmo się nażreć, nasz naród jest szczęśliwy, bo ma zajęcie, a u Was Wszystko pozamykane od soboty od 14 zdychać można z głodu do poniedziałku rana. Toż to dzicz u mnie w Polsce nie mogą w to uwierzyć!!:D:D

Gość SPiSkowcy cały czas wieszczą
ten upadek, a cała reszt go jakoś nie widzi

Gość ulga na internet
Nic, że u nas w centrum zabija się dechami witryny, u nas jest dziki kraj. Mój apel, jeżeli już ułożyliście sobie życie gdzieś tam na zachodzie to NIE WRACAJCIE TUTAJ NIGDY!!! Moje posty oczywiście poprzednie pisałam z ironią, natomiast aż żal jak mi w Polsce nie wierzą, że markety nie są czynne po 14 w sobotę, że trzeba wyjechać poza miasto do marketu na zachodzie, że takiego Tesco w centrum miasta na zachodzie nie znajdziesz.....

Gość ulga na internet
jaka reszta?, pytam się jaka reszta, bo wśród Wszystkich moich znajomych Peło nie miało żadnego poparcia, skąd więc te sondaże. A przeszły przez rosyjskie serwery:D

Gość henk1
Zapomniała gdzie jest jej nowe miejsce a stare to przy Rusach.Niestety świta Kaczyńskiego uwieżyła rusowi dlatego zostali zgładzeni.

Gość abaryba
bo na zachodzie dobrze prosperujące firmy nigdy nie padają, mnożą się jak króliki. nie to co u nas.

Gość agusia md
POlska JUŻ upadła! zadłużenia jakie nam sprokurował ryży bydlak NIGDY NIE SPŁACIMY! a myslicie, że grandziarze finansowi (miedzynarodowe żydostwo) nam podarują? NIE! przejmą majątek jaki pozostanie. nie dośc że nie będzie pracowników (dzieci się nie rodzą), nie dośc że każdy młody czlowiek już niebawem będzie stąd spierdalał zaraz po ukończeniu szkoly , nie dośc że JUŻ NIE MA w zus kasy na emerytury - to będzie jeszcze gorzej! długo rośnie w tempie zastraszającym - niedługo spłata samych odsetek bedzie wymagać podwyższania podatków i wydłużania okresu pracy - a to jebane ryże bydlę wchodzi na mównicę sejmową i tokuje za urzędowymi pieczątkami dla pedałów żeby mogli się "na legalu" jebać w odbyty! :O aleście wybrali (drugi raz z rzędu!) jebane POlaczki :O

Gość alternatywy nie ma
rząd PIS będzie j Za rządów PO jeszcze Unia nam pomoże, za rządów Jarka i Antka policmajstra odżegnają się od nas całkowicie. Będziemy jeszcze cieniej piać.

Gość agusia md
alternatywa oczywiście jest nazywa się KNP

Gość dłulg publiczny 1 013 967 362
dłulg publiczny 1 013 967 362 642 zł

Gość to wina Tuska!!!!
Polska upada! :(

Gość kiol mniko
oczywiscie ze upada przeciez kazdy wie ze ja wchodzilismy do UE to bylismy najbardziej rozwinietym krajem wsrod wchodzacych a jak jest teraz... jak patrze co ten rzad robi w tym kraju to mam ochote wyjechac na drugi kooniec swiata...

Gość uciekajcie stąd ludzie!
Polska upadła w 2007 roku i już się nie podniesie.🖐️

Gość to wina Tuska!!!!
:(

Gość kupa złomu
słowo "Polska" - pisz wielką literą - nieuku !

Gość MAGILLA
Polski juz dawno nie ma jak ma byc lepiej Jak Churchill ze Stalinem przepili Polskę poczytajcie kiedys na roboty za granice brali przymusem teraz polacy sami uciekaja ustawa 1066 tez polska i te prawa korupcja wyniszczanie rodzin to tez Polski rzad palacu namiestnikowskiego ludzie puk puk Historia nie boli a jak nie umiecie czytac to taki dobry serial jest Czas Honoru.

Gość gość
uciekajcie stąd ludzie! 2013.03.21 Polska upadła w 2007 roku i już się nie podniesie.lapka.gif x jak mi za darmo dadzą to uciekne bueheheheh a tak to niech wyp....ją :D 🖐️

Gość gość
Tak dobrze jak jest dziś w PL to nie było od stuleci. PL pięknieje a Polacy obrastają w piórka. A wszystko dzięki PiSowi. Teraz już będzie powszechny dobrobyt więc nie trzeba już nigdzie wyjeżdżać. Jesteśmy przebogaci. No może akurat nie ty ale czy wam ktoś obiecywał że w zdrowym, polskim kapitalizmie każdy buc będzie bogaty?

Gość gość
No i mamy 1500 + dla singli, zeby bylo równouprwanienie bueheheheh a wy macie tak ? :D