Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona tym co sie dzieje

Jak facet może nie dążyć do bliskości intymnej ze swoją dziewczyną?

Polecane posty

chociaż jej pożąda, przecież mężczyzna ma swoje potrzeby i nie chce mi się wierzyć ze żyje w celibacie

Gość egi;;;
a są w ogóle tacy???ja takiego nie znam...głupie pytanie

do tej pory też takiego nie znałam i jestem zdziwiona

Gość msinciUWEBC
mój kocha się ze mną raz na tydzień ..... żal

Gość nfdnv
buchnelo smrodem z psioszki i się zbrzydzil

zelowka jak w ogóle doszło do tego, że dopiero po ślubie okazało się ze jest gejem? żona była mu potrzebna jako przykrywka?

Gość zelowka
przytylam 24 kg i on nie mogąc się do mnie podniecić przestawil się na szczupłego kolege z pracy

ja się naprawdę martwię czy aby nie trafiłam na geja

Gość Kinkusiasisiaiaiaiaaiaia1234
Powiem Ci tak , byłam z jednym facetem ,całkiem nie dawno .Byliśmy razem przez 9 miesięcy , też nie dążył do zbliżeń, nie rozumiałam tego , bo przecież "podziwiał mnie" , chwalił się przed znajomymi, ubóstwiał ,etc. Po owym czasie powiedział mi,że bardzo się do mnie przywzwyczaił,ale natury nie oszuka chociaż próbował, i mówi mi to żeby dalej nie brnąć w coś co nie może się udać . Jest gejem ...

Gość oiuho9
ja takiego mialam , masakra najpierw sie zastanawialam a potem jak juz doszlo do czegos to 2min. i po sprawie. wytrzymalam z nim 2lata. teraz wlasnie mysle ze jest jednak gejem.

Gość nocny marek...
ja też nie dążę bo nie mam z kim , nik mnie nie chce nie wię co mam robić :(

Gość zelowka
to kij z toba nieudaczniku impotencie zalacy się na kobiecym forum

Kinkusiasisiaiaiaiaaiaia1234 a czy przytul Cię, sypiał s Tobą? Podniecał się?

Gość oiuho9
ktos tam pisal ze raz na tydzien :) my przez 2lata kochalismy sie moze ze 4razy zawsze z mojej iniciatywy a facet ma 30 lat :D

Z moim z kolei jak już do czegoś doszło to nie mógł skończyć... męczące , nie podniecał go seks z kobietą, proste.

Pewnie,że przytulał , najczęściej przy kolegach .

UUUU jak to czytam to coraz bardziej się obawiam tym bardziej, ze on ma kolege z którym spędza czas

Ja zaczęłam się w pewnym momencie obawiać, wiadmo na początku nie sypialiśmy ze sobą i wszystko było ok , minął jakiś czas i gdy już doszło do "zbliżenia" jego zachowanie trochę uległo zmianie, rzadziej się odzywał , ale jednak .Pamiętam jedno zawsze patrzył na mnie z taką miłością w oczach , nawet podczas naszej ostatniej rozmowy , może rzeczywiście w jakiś sposób mu na mnie zależało , ale fizycznie

Kinkusiasisiaiaiaiaaiaia1234 hmmm widzę prawie takie same sytuacje, co mi radzisz, jak to rozwiazać?

* nie fizycznie (we wcześniejszym poście) Ciężko powiedzieć, ja nie raz pytałam co się dzieje, nie bezpośrednio o seks , ale ogólnie, zawsze mówił że wszystko w porządku , że nie mam się czym martwić. Zwalał winę za swoje zachowanie na sytuację w domu, kłopoty finansowe itp, więc trwałam w tym chociaż brakowało mi takiej normalności , a na pozór wszystko było dobrze, to znaczy z perspektywy innych ludzi. U mnie były jeszcze takie sytuacje na które wcześniej nie zwracałam uwagi bo wydawały mi się nieistotne, np pewnego dnia kumpel powiedział mi,że mój facet "złapał go za dupę" , zignorowałam to ( ot taki gest dla zabawy pomyślałam ), podobnych sytuacji było więcej , teraz po czasie sobie to wszystko ładnie ułożyłam ;) wtedy nie zwracałam na to uwagi . Nie wiem co mogłabym Ci poradzić, bo jakby nie było ciężko tak prosto z mostu zapytać faceta czy jest gejem . Może po prostu szczera rozmowa na temat seksu? Przy jakieś komedii i piwku żeby rozluźnić troszkę atmosferę "pół żartem,pół serio "

Ciężko cokolwiek wywnioskować i potrzebny byłby jakis podstęp, wtedy by sie nie wywinął

Gość proste jak 2 +2
Gościu ma na boku kochankę albo jest gejem 3 mozliwość- zaspokaja swoje potrzeby w domu publicznym