Gość Czarna0008 Napisano Marzec 12, 2013 KTo ze mna od jutra zaczynam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mala miiii 0 Napisano Marzec 12, 2013 nie polecam schudam na niej co prawda w 2 tyg 7 kilo ale pozniej przez kolejne dwa wrocilo mi z nawiązką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelxxx411 0 Napisano Marzec 12, 2013 u mnie również zakończyło się powrotem kilogramów...ale zyczę powodzenia, może akurat Tobie się uda ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna0008 Napisano Marzec 12, 2013 dzieki ale staram sie myśleć pozytywnie przez tą diete skurcze sobie rząłodek i pozniej wymyśle inna jestem bardzo zmotywowana więc chce schudnąć 30 kilo może ktoś sie przyłączy? zawsze w grupie jest raźniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czarna0008 Napisano Marzec 12, 2013 halo jest tam kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 4323423432 Napisano Marzec 13, 2013 kopankaSka... jak juz... ja straciłam tylko 3,5 kilo, a potem przytyłam do wagi co tak duzo nie wazyłam od 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ahahhhhh Napisano Marzec 13, 2013 no tak jak sie nie umie wyjscz diety to jest jojo trzeba troxhe myslec a nie zrec od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zielonaolivka 0 Napisano Marzec 13, 2013 Ja byłam rok temu na tej durnej głodówce, po zakończeniu jadłam malutkie 3 posiłki a i tak po 2 dniach miałam już 1kg na plusie, jak dla mnie nie było warto się męczyć tyle dni żeby potem mieć i tak jojo bez obżerania. Przeszłam od razu na South Beach i spadło 10kg bez głodu, lepiej chudnąć wolniej a skuteczniej bez jojo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach