Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks bez zobowiązań

Pytanie do Was Panowie :)

Polecane posty

Gość seks bez zobowiązań

Witam, Mam taki, pozwolę sobie to tak nazwać, dylemat.. Otóż mam na studiach w grupie kolegę.. Niesamowicie przystojnego kolegę! I nie ukrywam, że bardzo mnie pociąga. Właściwie to momentami ciężko mi nad sobą zapanować :) Wiele razy proponował mi podwózkę do domu (ma po drodze moje miasto), ale za każdym razem, z ogromnym żalem, musiałam odmawiać.. Dlaczego? Właśnie dla tego, że bałam się swojej reakcji, a właściwie tego, że nie zapanuję nad swoim pożądaniem.. Nie było by problemu, gdyby nie to, że jestem mężatką.. Tylko proszę, nie potępiajcie mnie! Jestem dorosła i wiem, czego chcę. Niedługo będę jechała razem z nim na uczelnię i.. no właśnie.. "i".. I chciałabym dać mu do zrozumienia, że mam na niego ochotę :) I tutaj moje pytanie.. Czy mam mu wprost powiedzieć, że chcę się z nim ostro pieprzyć, tak raz, niezobowiązująco? Czy nie spłoszę go tym? Wie, że mam męża i w związku z tym nie oczekuję od niego nic więcej.. Nie chciałabym też wyjść na idiotkę.. Jak myślicie? Jak zareagowalibyście, gdyby atrakcyjna (za taką się uważam) koleżanka zaproponowała Wam niezobowiązujący seks? A może seks oralny w samochodzie? Naprawdę bardzo mnie kręci! Dodam, że nie wiem, czy ma kogoś... Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Z jednej strony ciekawa propozycja, chciałbym taka usłyszeć, zwłaszcza, ze też lubię na ostro. Z drugiej jednak (mówię jako normalny facet myślący głową a nie jako tradycyjny jebak bez mózgu...) trochę zaskoczony bym się poczuł, na chwilę obecna nie wiem jaka by była moja reakcja. Zapewne po krótkiej rozmowie też bym się nie mógł oprzeć, ale na początku pewnie bym był nieco zmieszany;)

Gość seks bez zobowiązań
Właśnie tego uczucia zmieszania wolałabym uniknąć, chciałabym to rozegrać w taki sposób, żeby od razu nie mógł się oprzeć.. Może jakieś propozycje? :)

Gość babuniagienia
Masz męża a chcesz obciągać innemu ;/ Oj dziopa dziopa wstyd :O

Gość mister germany*
no chyba kobieta wystarczy gdy zasygnalizuje gestem, ruchem, usmiechem slowem to madry facet zrozumie oczywiscie gdy tez ma ochote... albo?

Gość mister germany*
szkoda, ze nie bylem w takiej sytuacji... :-) you know

Gość seks bez zobowiązań
I tak bardzo długo jestem mu wierna :) ale dla tego przystojniaka jestem gotowa zgrzeszyć! Sukienka i brak majtek to raczej nie najlepsze rozwiązanie, bo wieczorem wracam pociągiem do domu :) a gdybym np robiła takie przypadkowe ruchy, może musniecia, albo po prostu zaczęła go masować? Czy to na Was działa?

Gość mister germany*
na mnie by podzialalo gdybys mi sie podoabala w innym wypadku nie! :-)

Gość mister germany*
ale czy warto zdradzac! A poetm miec wyrzuty ... :-)

Gość seks bez zobowiązań
Podobam się wielu mężczyznom i jestem pewną siebie kobietą, ale nie znam go na tyle, aby wiedzieć czy mu się podobam.. Przy nim jednym miekna mi nogi z pożądania..

Gość cciekawy 255
to teraz kochana odwróć całą sytuacje gdyby to twój mąż miał ochotę na koleżanke z uczelni i powiedz jak byś sie z tym czuła.

Gość seks bez zobowiązań
Uwierz mi, że wiele razy unikałam tego wspólnego powrotu.. Mimo, ze proponował nie raz. Ale to silniejsze ode mnie!

To już zabawa zapałkami. ;) Możesz mieć przejjebane jak mąż się dowie. :( Ale tzo zrobić. Jesteś już tak napalona że decyzja prawie zapadła i może to Cię zniechęci do nie do końca właściwych kroków. Musisz mu dać do zrozumienia że chcesz się z nim pieprzyć, tylko w kobiecy sposób a nie dziewczynki, która gotowa jest się rzucić na swojego idola. W samochodach, jest tak duszno że wystarczy tylko iskra i się "pali"... Teraz coś z innej beczki. Nie wszyscy faceci lubią walić mężatki.

Gość seks bez zobowiązań
Na pewno wolałabym tego nie wiedzieć. I swoją zdradę również zachowalabym w tajemnicy.. Podobno dlatego mężczyźni wolą niezobowiązujący seks z mezatkami :)

Gość mister germany*
no to nie ma innej rady jak podczas tej jazdy po prostu rozepniesz bluzke... ale nie podczas jazdy na pewno zmieknie :-) od razu zycze przyjemnosci

Przejebane , coś nie umiem udawać cenzury, na całe szczęście ludzie dbają o kulturę słowa i nie trzeba się bawić w da jj, czy w chooy wie co :P

Gość seks bez zobowiązań
Po prostu nie wystarczają mi już same fantazje o nim.. Mam nadzieję, że się nie zblaznie.. No chyba, że moje pożądanie zdąży jeszcze zmaleć do tego wyjazdu :)

Gość Prezes W
Autorko życzę ci dobrego ciągnięcia pały z finałem w twoim pysku . A dzień później żeby się mąż o tym dowiedział i ci ten pyszczek porządnie obił !!! I to nie będzie „damski bokser w ani jednym procencie . A później żebyś wylądowała pod latarnią,bo studentka z ciebie jak z koziej dupy .... ! Piszę się "dlaczego" a nie "dla czego" Więc pomyśl może o obciągnięciu książek ...! Za rady nie dziękuj

Gość mister germany*
albo zarzyj przed jazda tabletki uspokojajce...moze pomoze albo trzymaj w reku zdjecie swojego ukochanego :-) juz sam nie wiem .... chyba pojde spac... :-)

Gość seks bez zobowiązań
Hehe :) mimo wszystko dziękuję za rady.. Za krytykę również :) Panie Prezesie, chyba jednak dobrze napisałam te słowo, jestem pilną uczennica, nawet jeśli napaloną :) pozdrawiam serdecznie

Gość cciekawy 255
znam juz taka sytuacje.... nic dobrego z tego nie wyszlo.... szkoda tylko bylo chlopa i dziecka... a wy macie dziecko??

Gość mister germany*
bye bye :-) und viel Spa

Gość Egzotyczny B
Pomyśl jebana szmato jak możesz skrzywdzić faceta-męża który cię kocha !!! Ja bym ci ryj żyletką pociął !!!!!! Ale takie kurrrwy jak ty mają to w genach !

Gość seks bez zobowiązań
Oj, przepraszam.. Faktycznie "dla tego" :) uroki smartfona :)

Gość seks bez zobowiązań
Nie mamy dzieci.. A maz zaczął mnie "zamieniać ostatnio na kolegów". Czy mam mu za to pociąg ryj zyletka?

Gość seks bez zobowiązań
Pozdrawiam raz jeszcze i życzę miłych snów :) Dobranoc

Gość mister germany*
Good night Gute nacht :-) Ale nie zdradzaj :-)

Gość cciekawy 255
zrobisz jak uwazasz ale znam juz bardzo podobna sytuacje.... tylko ze z dzieckiem. powiem ci tak jesli chcesz juz tak figlowac to rozwiedz sie z mezem bo po co masz z nim wogole byc...