Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esc95

wzrost-18 rok życia

Polecane posty

Gość esc95

Witam,mam 17 lat i 7 miesięcy i 167,5 cm wzrostu. Mój tata ma 175,mama 163,zaś rodzona siostra 167(ma 24 lata) . Mam obawy dotyczące tego,czy urosnę.Ważne: mój wiek kostny jest zgodny z wiekiem metrykalnym. Zebrałem też wywiad rodzinny i zarówno mój tata,jak i jego brat oraz dwoje synów mojego taty brata mieli takie "skoki" dopiero około 18 roku życia. Przy czym u nich jest troszkę inaczej,gdyż ja proporcję między wysokościa a długością stopy mam odpowiednią mam rozmiar 40) zaś ta moja dwójka kuzynów nawet przed skokiem mieli stopy jak kajaki(44-45) i po tym skoku ich rozmiar został taki sam.Wnioskuję więc,że ich organizm musiał po prostu dojść do normalnej proporcji,która u mnie już jest.Ciekawe jest też,że każda z osó ktore wymieniłem tata,wujek i kuzyni) przez około 3 lata mieli taki zastój jak ja-ja od 3 lat ledwo co podrosłem. Nie wiem jednak co o tym wszystkim myśleć-bardzo proszę o opinie czy WEDŁUG WAS podrosnę jeszcze?

Gość jeśli nawet to bardzo niewiele
myślę, że nie więcej jak 2-5 cm

Gość esc95
dzięki za odp :D czekam na wiecej opinii :)

Gość karakankarakankrank
a ja mam 18 i 157 i już nie urosne :( beznadzieja :/ karakanem do końca życia będe:(

Gość GlodnyOwoc
Spokojnie,możesz jeszcze urosnac,to naprawde nie ma zasady.A nawet gdyby nie,to przeciez karłem nie jesteś.