Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rose1234

Czemu odniechcialo mi się sexu

Polecane posty

Hey jetem z facetem 2 lata jest super oj jest wspaniały na początku sex był codziennie jak się widzieliśmy. Od czasu jak zaczęliśmy mieszkać razem poprostu mi się niechce nie mam ochoty :( co mam robić :( on myśli ze go nie kocham a mi bardzo zależy na nim.

Gość salona biona
kochana mam to samo ponad dwa lata razem prawie dwa lata mieszkamy ze soba i tez mam dosc sexu ,on nalega a ja sie oddalam.On sie lamie a ja mam dosc

I co mam robić szkoda mi go nawet jak mnie dotyka to każe mu przestać jakoś nie chce mi się :(

Gość witajcie w klubie!
jestesmy para od 3.5 roku mieszkamy razem od 2.5 i jakos seks zszedl na dalszy plan, kiedy poczas calowania robilo mi sie mokro a teraz...buhh zawsze udaje ze juz zasnelam, on probuje mnie budzic, ociera sie a z rana jeszcze gorzej jak ja jestem spioch :/

Może dla tego ze on co godzinie mówi do mnie o sexsie albo cos w t stylu czasami wole jak siedzi i gra czy ogląda telewizjie to wiem ze mam na chwile spokoju

Gość salona biona
moj to mnie probuje na spiocha po 3 razy w nocy brac...mam dosc

Gość salona biona
I na pocieszenie to trwa juz od roku

On jest niemożliwy! Właśnie wszedł do pokoju i ściągnąć gatki i się śmieje "patrz co mam dla ciebie " i tak zawsze albo cos takiego robi .hmmm on jest napony cały czas i robił by to co chwile a ja już nawet mam dosyć jego żartów z tym sexem:(

No może się znudzil . Na początku związków zawsze jest inaczej i jakoś fajniej .

Gość salona biona
Nie znudzil tylko nie kazda kobieta lubi sie jeb... na okraglo a facet owszem kazdy

"on myśli ze go nie kocham " Twój facet ma poblemy emocjonalne, które nie pozwalają mu odróżniać seksu od miłości. zdrowa osoba pomyślałaby co najwyżej, że przestała Cię pociągać.

Gość caaalineczka*
jak ja bym chciała takiego faceta co mu się wciąż chce, mój jak kłoda a ja muszę sama się masturbować :(

wiecie mam tak samo tylko seks,seks codziennie się pyta czy coś dzisiaj porobimy.Przez takie natręctwo starsznie sie do mojego partnera zniecheciłam. Płaczi tłumaczenia nie pomagają, ja mam dać od tego jestem..... Jak ktoś wie co z tym zrobić bede bardzo wdzięczna,od 7mies. lecze się na depresje czasem jest lepiej czasem fatalnie a tu jeszcze problemy z facetem. Mam tego serdecznie dość, na serio mysle o rozstaniu..

Maluda dokładnie mam tak samo :( tylko ze ja chce być z nim bo jest naprawdę kochany

A jak już cos robimy to dojde w 5 minut i muszę czekać wieczność na niego :(

Jest kochany Ale kochać się z nim nie chcesz. W pi.zdu z takim układem. Wiem co pisze...

Gość no to to wiesz
no ja mieszkam z chlopakiem juz 3 lata no i niestety jest tak samo... jeszcze jak sie poznalismy wazylam 50 kg pozniej przytylam i wazylam 70 i zaczelam brac tabletki schudlam do 47 kg, chodze z nim na silownie, i naprawde kazdy mi mowi ze jestem strasznie chuda, a on dzis do mnie zebym zobaczyla te 2 fajne laski co cwicza obok, i po co one chodza na silownie jak sa tak chude...poczulam sie jakbym byla jakas grubaska ktoraza powinna sie odchudzac... tak jest juz dosyc dlugo i zaczelam odczuwac ze po prostu ja go nie pociagam i mi sie z nim nie chce uprawiac sexu ... nie wiem moze macie podobny problem...

bo kobieta nie kocha swojego faceta tylko za seks, taka mała roznica miedzy kobietą a mężczyzną.

Gość caaalineczka*
ja już myślę by coś na zmniejszenie libido brać bo szlak mnie trafia, wszystko z sexem mi się kojarzy, pobrykałabym z nim a on ciup, ciup i śpi :-O

Gość mister germany*
wykonczone kobiety musza zmienic plec bo inaczej sie wykoncza! :-)

Gość caaalineczka*
a co teraz Wasi faceci robią ? bo mój śpi ale nie daruję mu, idę zaraz siądę na niego i go pokocham, chociaż tyle, niech już leniuch leży jak kłoda...:P... idę do niego...

Gość mister germany*
ja nie spie ale chyba jestem za duzy 180 cm i 90 kg ?

Gość foczka z oczka
to się nie zdziwcie, te aseksualne, gdy wam partner zrobi skok w bok :-O

No to to wiesz "- ja znów przytylam od kad mieszkamy razem ale on mówi ze mnie kocha taka jaka jestem a nie jestem gruba czy chude tylko taka sobie w sam raz i ze niechce żebym miała zamów kości i skórę . Dlatego jak trochę przytylam bo zucilam palenie i czyje się trochę zagruba chyba no już niewiem co myśleć :(

Gość draxlerrr
To się nie zdziw później jak Cię zdradzi. Jak Ci spadło libido to kup sobie coś i moja rada jest taka zrób z tym coś, niech chociaż sex będzie raz na tydzien skoro Twój facet jest taki napalony. Wiem że sex to nie wszystko, ale jak nie będziesz się z nim kochać to prędzej czy później będzie się oglądał za innym kobietami, a wtedy będziesz mogła mieć pretensje tylko do siebie.