Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnZaskoczoyNiezwykle

Niezwykły pielgrzym w Watykanie

Polecane posty

A wiecie co...Nie wiem skąd mam te dziwne przeczucie , ale wydaje mi się że te niezwykły pielgrzym co się dziś pojawił w Watykanie , jest bardziej niezwykły niż nam się tylko wydaje. Przyjrzalem się uważnie jego zdjęciom na Wp. Dziwne..Mam przeczucie że to jeden z prawdziwych apostołóc Jezusa...Możliwe że sam Święty Piotr... NIe wiemczemu..Mam takie przeczucie że to znak..znak czegść c andchodzi wielkimi krokami i uderzy w as jak pirun z jasnego nieba.

Gość thjutyujty
No to by było nawet zabawne, Jezus klęczy w deszczu a spasione szkodniki debatują o dupie marynie w pozłacanych wnetrzach kaplicy :P

Wiesz... To nie musi być Jezus. Jezus modlący się do samego sibie to by było nawet dziwne... Mówie wam. Ten człowiek jest waży. Być może najważniejszy na swiecie...Mam dziwne przeczucie że szykuje się coś wielkiego i niezwykłego a ten klęczący w deszczu człowiek będzie naszą jedyną nadzieją.

Gość każda taka historia
Wiesz tak sobie siedze w wygodnym fotelu patrze na te zdjęcia i aż ciężko uwierzyć, bo w pokoju ma 19stopni na nogach ciepłe skarpety i kapciochy a mimo to dokucza mi jakieś zapalenie pęcherza. -A ten człowiek w środku zimy i na boso a po stopach widac że on chyba nigdy butów nie nosił.

Gość miales sie modlic do jezusa
dajcie linka

Gość dajcie na chleb
dajcie linka i tak całeżycie tylko daj daj i daj

Gość mama nie nauczyła
ja tam swoje dziecko od kołyski ucze samodzelności Nie chcesz-nie będzie Masz dwie ręce dwie nogi?

Nie wiem kochani ludzie ale mówie wam.. Ten człowiek jest kimś bardzo bardzo, bardzo ważnym. Może to właśnie na niego czekali kardynałowie ? Być może będzie On naszym papieżem ? Możezawsze ccaił nim być ale rzybyl z daleka a nie stać go było na bilet? Nie wiem.. Czuję że niebawem stanie się coś co nam wszytkim otworzy oczy , a ten człowiek będzię tego sprawcą. Dobrym sprawcą.

Ja tez wierze ze to Sw Piotr lub Sw Jozef... To jest kolejny znak. A Pan Jezus powiedzial nam abysmy zwracali uwage na znaki ktore na co dzien sa bagatelizowane. Jedyne co mozemy robic to isc za przykladem Apostolow i modlic sie do Pana Jezusa. To jest jedyne o co On prosil. Szczerze modlic sie i wierzyc w Niego. To dla nas najlepsza obrona. Ania.

Jestem mloda kobieta, jestem modelka. Mam wspaniala rodzine i zycie uslane rozami -wstyd mi czasem nawet za to ze tak niewiele moge zrobic by podziekowac. Nie jestem zdesperowana by sie modlic.robie to bo to jedyna sila jaka posiadam, dostalam wzystko od Boga. Ludzie ktorych na swijej drodze spotkalam, zdarzenia...swiat w ktorym zyje. Nie jestem zwariowana osoba na punkcie religii. Nie zawsze uda mi sie pojsc do Kosciola. Wiare nosze w sobie i po prostu szczerze sie modle i dziekuje za wszystko.odmawiam modelity do Sw.Rity i Sw. tadeusza Judy ktorzy pomagaja ZAWSZE jesli sie do nich zwrocisz i szczerze prosisz. Modle sie o znajomych i nieznajomych, zeby Bog pokazal im to swiatlo w tunelu ktore ja widzialam jak mi bylo ciezko. Teraz z perspektywy czasu zobaczylam jak moje punkty w zyciu sie polaczyly i ze wszystko dzieje sie po cos. My nawet nie potrafimy czasem zrozumiec ale Pan Bog widzi "duzy obrazek" naszego zycia, i nigdy nie postawi na Twojej drodze czegos przez co nie mozesz przejsc. Modlmy sie wszyscy i nie wysmiewajmy sie badz nie wstydzmy tego. Szerzmy wiare aby pomoc innym. Prosze Was!

Gość te dziwne przeczucie
boskie :-) skad te sie bierze?

Gość to jest na pewno
dziennikarz wp.pl :)

Wiesz droga modelko...Jesteś idealaną osobą w świecie wiary , ale tak samo mylną jak każdy. Modltwy do świętych choć szczodre i dobre Bóg woli byśmy modlili się do Niego. :) Nie jest złym modlić się o dobro bliźniego , ale przykazanie " Nie będziesz miał Bogów cudzych przede mną " mówi samo za siebie :) Tylko a d tym pomyśl. A ja wracając do tematu niezwykłego człowieka modlącego się wczesniej w Wartykanie odam tylko że poruszył moim sercem. No i tak się zastanawiam...gdzies też czytałem podobnie. Wielu było tam by robić jemu zdjęcia , podziwiać i zastanawić się kim jest. Wielu było tam by rozmyślać czy ten wizerunek i styl ubioru nie został stworzony celowo. Wile jest i będzie by wierzyć że jest on kimś szczególnym lub twierdzić że nikim ważnym. Ale czy choć jedn osob stamtąd zapytała się go czy jest głody. Może chce się mu pić? Lu zaproponować nową odzież. Czy ktoś zaproponowal mu nocleg...My ludzie własymm grzechem ukrzyżowlaiśmy Jezusa 2000 lat temu. To nie były gwoździe tylko as grzech. Czy 2000 lat później mamy poczynić ten sam błąd ? zastanówmy się.

Gość juzek menel
TO BYŁEM JA ŻEBRAŁEM MIĘDZY BOGATYNI TURYSTAMI A TERAZ SIEDZE W DROGIM HOTELU W RZYMIE I PISZE DO WAS Z AJFONA

On zaskoczony: Wiara jest osobista sprawa kazdego czlowieka. Nie modli sie czlowiek do Swietych tylko do Boga poprzez Swietych wstawiennictwo - latwiej jest wtedy otrzymac laske bo Oni prosza razem z Toba.. Przykazanie "nie bedziesz mial Bogow cudzych przede mna " odnosi sie do czegosc komoletnie innego. Ale to znaczy ze mamy rozne rozumowanie "wiary". Co z tego ze zaproponujesz posilek lub kurtke jesli nie wierzysz w swietych ludzi? Po co robic sensacje jesli nie ma trzonu wiary? Czy bylo mu zimno? Co znacza nowe ubrania w dobie upadku wiary? Jak sam mowiles jesli mial to byc znak to chyba trzeba glebiej go odczytac. Szkoda ze jedyne przeslanie jakie dotarlo z calej mojej wypowiedzi to tylko to ze jestem modelka. Napisalam to tylko aby pokazac ze nawet jak zyje w swiecie pustym wartosciowo, zepsutym i proznym, gdzie niskie wartosci i grzech potrafia przyslonic Boga w zyciu, nadal oddaje mu cale serce. Ale oczywiscie trzeba ironicznie zaczepic..szkoda!

Gość jawa sen
Zajrzyjcie na blog Zbawienie.Com Henryka kubika i ocencie Sami co tak naprawdę wiecie w tematach Pana Boga i otaczającej rzeczywistości.

Gość nie wiem, co wy bierzecie
ale poproszę namiar na waszego dilera :D też chcę!

Jejku ilu haterow! Teraz kazdy bedzie sie wliczal kto wie wiecej? Wow !! Czy mozemy po prostu sie wyluzowac i wierzyc w Boga cieszyc sie orzy tym? A ten kto pyal co bierzemy:nic! Zycie nie sklada sie tylko z narkotykow seksu i rockandrolla!

Gość wiem najwięcej!
To obcy, starsza rasa która nas stworzyła! Po raz kolejny odwiedzili ziemie!

Gość grrryyyy
w Apokalipsie jest napisane : "I dam dwom moim świadkom moc, i będą, odziani w wory, prorokowali przez tysiąc dwieście sześćdziesiąt dni." Może to jest pierwszy z nich ???

Gość Widziałem jego zdjęcia
To projekt. Albo jego autorski albo jest wynajęty. Wystarczy przyjrzeć się stopom, nigdy wcześniej, no może poza plażą itp., ten człowiek nie chodził boso. Ubranie też, tylko stylizowane, na pewno nie znoszone raczej nówka i to droższa niż niejedno pożądne.