Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

;ot

CZYTAM KOMENTARZE ZAZDROSNYCH BRZYDUL POD FOTAMI SIWIEC HAHA

Polecane posty

Gość Ewka z wysp :P
BTW W przeciwieństwie do ciebie nigdy nikmu nie życzyłam chorób czy śmierci, bo wierze ze w szystko co dajemy do nas powraca :D Naprawde życze ci jak najlepiej, odejdż od kompa pomaluj paznokcie, zacznij zyć naprawde bo lata szybką mijają, młodośc też wiecznie nie trwa, po co masz żałować za 10l że tak to spierniczyłaś.

Gość meski punk widzenia
Jak zawsze i wszedzie sa rozne gusta. Jestem facetem, ale ona mi sie nie podoba. Nie lubie sztucznegfo biustu, jak duzy to tylko natural, nie podoba mi sie jej chudosc- ramiona jak u mojego 3 letniego syna. Nie podobaja mi sie jej napompowane usta i sztuczna opalenizna. Nie w moim typie kobieta.

jeśli jestes moja odwrotnoscią to jestes nieszczęśliwa zakompleksiona brzydka zla niezgrabna samotna biedna po zawodowce -tak to wszystko tłumaczy twoje ataki na moja osobe:) gdybys byla taka jak piszesz to raczej nie produkowałabyś tych kipiących jadem wynurzeń z dupy:)

ojej i kłopoty z inteligencją:) ja juz nie raz pisałam poprosze o wklejenie linku gdzie życzylam komuś śmierci: szmato bo to ty życzyłas smierci i choroby mi mojemu dziecku i rodzinie a ja nie życzyłam nikomu niczego złego i dobrze wiesz ze to co piszesz wróci do ciebie i nie przypisuj sobie moich słów jestes zlym człowiekiem mam nadzieje ze kiedys zrozumiesz że swoja postawa największą krzywde wyrządzasz sobie

wiesz co ja w wieku 23 lat mam wszystko na co ludzie pracuja i przez 50 lat a ty nie masz nic i to cie boli jaka normalna osoba sledzi kogos w sieci i pisze kłamstwa na jej temat:o

mam skrajnie różne odczucia gdy czytam twoje wpisy niektóre śmiesza inne wprowadzaja w stan przerażenia ogólnie to żal mi cie naprawde ja dalej będe jaka jestem a z tobą będzie tylko gorzej jesli w pore nie zastanowisz się nad swoim postepowaniem:( nie wiem dziewczyno wyjdz do ludzi to ze jestes brzydka jak mówiłam cie nie dyskwalifikuje na pewno możesz coś zrobić-schydnąć bądz przytyć moze urosną ci troche te pieprzyki:) idz do fryzjera zrób makijaż na pewno masz w sobie cos ladnego i przestań nienawidzic inne odoby tylko dlatego ze mają lepiej:) życze ci powodzenia:)

ja często pisze że jak ktoś chce mnie zobaczyc bądz poznac osobiście ja chetnie sie zgodze:) zapraszam do mielna umówimy sie pod pomnikiem jelenia obejrzysz mnie z wszystkich stron:)mozesz nawet zrobic zdjęcia i powiesic je nad swym lóżkiem jako zdjecia twego niedoścignionego ideały by motywowały cie do tego by byc lepszym czlowiekiem:)

Gość Fiel do garow kobieto
jazda, leniu ;)