Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olga1107

Prezent na CHRZEST

Polecane posty

Dziewczyny, Co daje się w prezencie na chrzciny? Jak myślicie: lepiej dać pieniądze czy coś kupić? Jak kupić to co? zabawkę, medalik (..) ? Może to głupie pytanie, ale to moja pierwsza taka impreza ;) Dodam, że dziewczynka ma 3 miesiące i jest dzieckiem mojej bliskiej koleżanki. Pozdrawiam Ola

Gość jezeli od poczatku była szczep
ładną pamiątkę i włóż 50-100zł. zabawek dostanie masę, ubranek też, a rodzice kupią to czego będą potrzebowali:)

Gość ja chyba dalem 200 zl
i na pamiatke kupilem BIBLIE DLA NAJMLODSZYCH ;) napisalem dedykacje ;) no i dziecko do tej pory ma pamiatke ;)

Gość babe baby mniam
sa takie ksiazeczki pamiatkowe do wypisania plus pieniazek , albo moze jakis medalik albo kolczyki i ladna kartka. skromnie a pamiatka piekna

Gość wildone
my sie spytalismy co by chcieli i rodzice powiedzieli ze chodzik wiec kupilismy i do tego torebke ubran, dodam ze to moj chrzesniak

Gość tikal
zapytaj co chcą albo daj kasę, nietrafione preznety to koszmar dla rodziców

Gość ja tez mam taki problem
co na chrzest dla chlopca?to moj chrzesniak....

Gość też miałam z tym problem
na chrzciny dla chrześniaka kupiłam krzesełko do karmienia koszt 300 zł, chrześnicy złote kolczyczki koszt podobny, teraz mam znowu chrzciny ale nie jestem chrzesną i daje kopertę ale jeszcze nie wiem ile.

Gość ja tez mam taki problem
tylko dla mnie 300zl to duzo:( na tyle mnie nie stac:(

My na chrzest kupiliśmy książkę "moje pierwsze 5 lat zycia" (bardzo fajny pomysł bo mama małego do tej pory tą książeczke wypełnia) Włożyliśmy 100zł do niej a oddatkowo kupiliśmy laptopa edukacyjnego fisher price-ma go to tej pory a ma 2 latka. Mały na chrzcie miał 5msc.

Gość aunty
ja kupilam mojej chrzesnicy misia w sweterku na ktorym wyszyte bylo "julie's christening bear" i data chrztu .po ang bo nie mieszkam w pl.mala ma prawie trzy latka i zawsze spi z tym misiem.dodatkowo dostala troche pieniedzy i pierwsza sztuke bizuterii.perla w koszyczku z bialego zlota