Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamm dylemat

jak sciac cienkie wlosy? jest tu jakas fryzjerka

Polecane posty

Gość mamm dylemat

mam cienkie wlosy, delikatne, zawsze skusilam sie na ich cieniowanie ale wlosow ubylo przez to sciecie, w dodatku sie puszyly, wywijaly kazdy w inna strone teraz sa w miare rowne ale nie maja zadnego "ksztaltu" nie wiem jak je sciac, nie chce ich cieniowac ani skracac do dlugosci boba dlugosc mam do ramion ktos cos doradzi?

Salonów fryzjerskich u Ciebie brakuje?? U mnie na jednej ulicy jest 11.:-D

Gość mamm dylemat
sa, ale kazda fryzjerka radzi mi cieniowanie, ja zawsze dam sie namowic, ale rezultat ten sam, dlatego pytam

zeby nadac ksztalt to wlasnie trzeba wycieniowac - nabiora obietosci. a jeszcze lepiej pojedyncze pasma 'wycieniowac' od wewn strony - wtedy beda sie podwijac do srodka a co do puszenia - to stosuj odpowiednie kosmetyki. a jesli chodzi o 'sterczenie' to sie modeluje wlosy zeby mialy odpowiedni ksztalt (fryzura) wpisz sobie w google fryzura cienkie wlosy i poogladasz - bez Twojego zdjecia nic sie dobrac nie da

Gość aaaaaaaaabbbbbbbbbbbbccccccccc
widocznie brakuje albo jej one nie pasują co się czepiasz, odpowiedz na pytanie a jak nie masz nic mądrego do napisania to się zajmij czymś rzeczowym!

Gość mam ten sam problemmm
a co to jest : cieniowanie od wen? pierwsze slysze

Gość mamm dylemat
no wlasnie problem w tym ze mi nikt wlosow ladnie nie umie wycieniowac tylko tak mnie oskubia ze mam ich jeszcze mniej:( az boje sie isc do fryzjera bo nie wiem co znowu zrobi

Gość mamm dylemat
nikt wiecej nic nie dopisze?

Gość moja kolezanka jakos
Moja koleżanka nosiła takie za ramiona proste lekko ścieniowane, brzydko to wyglądało bo ma strasznie cieniutkie włosy i takie strąki wisiały z prześwitami . Obcięła je na boba coś takiego : http://www.fryzury.info.pl/bob-bombka/ układa sobie w chwile na duża szczotkę , wygląda na serio-> super + włosy wyglądają jakby miała ich bardzo dużo . Korzystnie ot co

Gość pisze szczerze
to moze idz juz z jakas wydrukowana fryzura, ktora dodaje wlosom objetosci

Gość pisze szczerze
http://www.google.de/search?hl=de&q=obcinanie+cienkich+wlosow&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.Yms&biw=1366&bih=667&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=3TxAUcOGDaX14QTOjIHYCw#um=1&hl=de&tbm=isch&sa=1&q=fajna+fryzura&oq=fajna+fryzura&gs_l=img.3...253570.260787.0.261362.21.18.3.0.0.0.132.1885.2j16.18.0...0.0...1c.1.5.img.1ZQ_AxZPzTc&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.43287494,d.bGE&fp=8ddb96a84740036e&biw=1366&bih=667

Gość kiedys fryzjerka
Ost jakis mistrz fryzjerstwa wypowiadal sie, ze nie powinno sie cieniowac cienkich wlosow, bo ( kiedys tak sie robilo) jeszcze mniej ich zostaje i fajnie to wyglada tylko po stylizacji przez fryzjera, potem laska wraca do domu i na drugi dzien juz tak zadowolona nie jest. Najlepiej na rowno obciac do wysokosci brody, moze troch edluzej, albo z tylem wyciachanym ;) fryzura typu bombka- jak na fotce powyzej. A to co laska pisala gdzies jeszcze wyzej cieniowanie wen- chodzilo jej od wewnatrz- wtedy wlosy sie podwijaja pod spod.

Gość mamm dylemat
czyli jednym slowem tylko bob wchodzi w gre przy takich wlosach? ja chcialam miec dluzsze..ahhh no coz... dzieki za odp