Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnnnn

Kiedy i jakie najwcześniejsze objawy CIĄŻY ?

Polecane posty

Gość Annnnnnnnn

Ile dni czy tygodni po stosunku czułyście jakieś objawy ? Jest możliwość że nawet długo przed @ czuje się jakieś objawy ?

Gość Izabelka......... ...:)
mnie kilkanascie godzin po stosunku gdy zaszlam w ciaze strasznie bolalo podbrzusze, mialam okropne skurcze co kilkanascie minut. Pierwszy raz w zyciu mi sie takie cos zdarzylo nie wiem czy to przypadek czy co...po ok tygodniu ( nie weidzialam ze jestem w ciazy ) przestalam pić kawe zbożową bo gdy o niej myslałam zaraz mi było niedobrze mimo, że wcześniej piłam po 2-3 dziennie. To samo było z cappuccino. A takie wyraźniejsze objawy to oczywiście brak miesiączki i od 4 tygodnia wymioty.

Gość Annnnnnnnn
a jak te podbrzusze cię nolało zaraz potym stosunku ?

Gość yloni
Ja miałam 2-3 dni po stosunku-tragiczne mdłości, nie mogłam autem jeździć bo najgorzej mi było właśnie w samochodzie.Straszna senność i ochota na mcdonalda i cole. po tygodniu zauważyłam żyłki na dekoldzie i biuście. Doszedł równiez ból podbrzusza jak na @ i było mokro-ciągle latałam do wc sprawdzić czy to nie okres.

Gość Izabelka......... ...:)
bolalo mnie akurat wtedy dosyć mocno, juz nie wiedzialam czy to zapalenie pecherza ( ale siku mi sie nie chcialo ) czy zapalenie jajnikow. No i te skórcze które trwały jakieś 1-2 min i przychodizły co ok 10 min. Były tak bolesne że zwijałam się w kłębek i przez te 1 min cała spocona byłam. Po jakichś 2 godzinach przeszło, ale podbrzusze i tak lekko jeszcze bolało przez 2-3 dni

Gość Nanananaaaa
hm.. właśnie miałam podobnie najpierw takie kłucia potem ból podbrzusza raki jak na @ ale słabszy, jednej nocy tak mnie bolało że faktycznie czułam się jak podczas okresu.. Bolało tak z 2 tygodnie, a teraz przeszło okres mam mieć za 5 dni i nie wiem co o tym myśleć test robiłam 3 dni temu rano ale wyszedł negatywny, po za tym bóle btrzucha innych objawów nie było typu ból piersi czy jakieś lekkie plamienie oznaczające zagnierzdzanie

Gość Annnnnnnnn
najbardziej podbrzusze mnie bolało jakoś 14 dni po stosunku w którym mogłam zajść, co to może oznaczać ?

Gość polosvena
matko co wy za glupoty wypisujecie????Do zaplodnienia nie dochodzi natychmiast w chwili wytrysku!czasem dopiero po kilku dniach....wiec skad objawy juz na kilka godzin po stosunku? u mnie pierwsze objawy wystapily miedzy 4 a 6 tygodniem ciazy,czyli jakies 2-3 tygodnie po zaplodnieniu( ciaze liczy sie od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki,teoretycznie 2 pierwsze tyg sa puste;) objawy mialam jak na okres plus odrzucilo mnie od kawy,tak z dnia na dzien