Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wampirzyca101

czy istnieja wampiry energetyczne?

Polecane posty

Gość wampirzyca101

witam! Mam 26 lat i starszego o 10 lat partnera. Jestemy ze soba w zwiaku od 2och lat i bardzo mnie ta milosc zmienila. Na gorsze... Nie wiem, co to jest dokladnie, ale mam wrazenie, ze moj partner wysysa ze mnie moja pozytywna energie, ktorej kiedys byly niezliczone ilosci. a na dzien dzisiejszy zero. Czy taki zwiazek ma sens? pozdrawiam Malgosia

Gość edek z krainy much
szatan tak ale wampir

Gość wampirzyca101
Oczywiscie pisze w przenosni Chodzi mi o taki typ czlowieka przy ktorym czujesz sie bez energii i chec do zycia

Gość błekitna 2000
ciekawy temat, mam nadzieję,że się rozwinie...

Gość mala wredna mmmmmm
Pewnie ze sa tacy ludzie. Mialam kiedys taka kolezanke ze zycia mi sie przy niej pdechciewalo a zanim ja poznalam bylam szczesliwa i pelna energii. Przyjazn zakonczylam i jakby mi ciezar spadl z ramion. Pecha masz ze ta osoba to Twoj partner a nie tylko znajomy. Ja bym nie kontynuowala zwiazku ale tak na prawde nie wiem jak Twoja sytuacja wyglada z bliska.

Gość grymaśnica
Istnieją. Mam sąsiadkę, która przebywając ze mną dłużej niż godzinę sprawia, że boli mnie głowa.

Gość Rubbila
Pewnie, że istnieją. Są nimi często osoby spod znaku Skorpiona. Twój spod jakiego jest znaku?

nie zgadzam sie ze to skopriony tylko. ja sie bardzo dobrze dogaduje ze skorpionami. ale zgadzam sie, ze niektorzy ludzie wysysaja z nas energie samym przebywaniem obok

Gość taaaaaaajaaaaaaaaaasnee
istnieja dlatego wieczorem musisz sie otrzepywac od niewidzialnych nitek ktorymi cie zwiazuja :classic_cool:

Gość Rubbila
Nie mówię, że Skorpiony tylko. Np. Panny też mają na to zadatki. Ale miałam wiele do czynienia i mam dalej ze Skorpionami i większości unikam. Teraz np. faceta Skorpiona którego najpierw bardzo nie lubiłam, później jakoś mną zawładnął, że prawie zdradziłam, później się z nim posprzeczałam i teraz go unikam, a i tak myślę o nim.

Gość istnieja, istnieja.........
mialam taka kolezanka, zle sie przy niej czulam, w ogole to ona chyba naprawde karmila sie moja energia teraz nie mam z nia kontaktu

Gość Rubbila
Ja właśnie znacznie ukróciłam kontakt z koleżanką Skorpionką wampirem energytycznym . Wykorzystywała mnie, wyzywała, szarpała, wypominała. Wyciągała ze mnie sekrety, a później używała przeciwko mnie. Jak mi gadała parę godzin nad głową powtarzając się w tym czasie 70 razy, to później nie mogłam dojść do siebie, bolała mnie głowa, leżałam. Miała jakąś władzę nade mną. Teraz jak się widzimy raz na jakiś czas jest kochana , ale to są tylko takie pozory. Tak to wolę jej unikać.

Gość Rubbila
istnieja, istnieja......... - a ona Skorpion była?

Gość wierzę i to jak
faktycznie Skorpiony to energetyczne pasożyty po spotkaniu z nią byłam u kresu sił, Bliżniak/większość/ to wampir na bank,jest fałszywy,dwulicowy i nie jest uczciwy to jak ma mieć dobrą energię?

Gość la princessa
znaki zodiaku nie mają z tym nic wspólnego. To czysta fizyka - każdy człowiek emanuje fale (energię jak wolicie), która w pewnym stopniu odzwierciedla jego postrzeganie świata. Ja np miałam koleżankę, która wiecznie była poszkododwana, każdy jej robił krzywdę, wszyscy byli przeciw niej, a tak naprawdę ona sama prowokowała takie sytuacje albo wymyslała. Też nie czułam się przy niej dobrze. Wiecznie narzekania itd. Przy mnie np ludzie się uspokajają, przestają się wydurniać i stają się poważni :D

Gość stary wredny skorpion
rubilla ty masz nasrane i nie rozgarniete ...

Gość jejejejejejeeju
Mam męża bliźniaka i jestem wrakiem człowieka. Nie mam już znajomych, z najbliższymi rozmawiam jak z wrogami, często podnoszę głos, nie uśmiecham się wcale i nic mnie już nie cieszy a kiedyś byłam niepoprawną optymistką.... :o zajechał mnie psychicznie- wieczne narzekanie, obwinianie, krzyki.............

Gość Rubbila
O widzicie, już mnie Skorpion obraził. Ja chyba przyciągam do siebie Skorpiony które mnie dręczą. wierzę i to jak- Fakt, dwulicowość i fałszywość to cecha przewodnia Bliźniąt, też się wiele wycierpiałam przez koleżankę z tego znaku, obecnie jestem z nią pokłócona, bo wyśmiewała się ze mnie z tym facetem Skorpionem i ogólnie knuli przeciwko mnie. Ale mam straszną słabość do Bliźniąt, bo poprawiają mi humor, dobrze się czuję w ich towarzystwie, ze mnie nie wysysają energii.

Gość Rubbila
jejejejejejeeju Co Ty gadasz:( A Ty spod jakiego znaku jesteś? Czemu do najbliższych zwracasz się jak do wrogów, on ich nastawił na Ciebie? I też dziwne, że tak narzeka i zrzędzi.

Gość Rubbila
up

Gość gość
istnieja osoby przy ktorych czujemy sie dobrze lub zle. zalezy to od energi danego czlowieka,ale to jest zwiazane niekoniecznie z jego zankiem zodiaku. wampiry energetyczne sa zapewniam was