Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcin.bdsm

Dzialanie ciala kobiety wedlug noweli BDSM

Polecane posty

Gość Marcin.bdsm

Witam, moj temat skierowany jest do glownie to zenskiej czesci tego forum. Temat wyglada nastepujaco, od kiedy jestem z moja obecna zona a bedzie to juz prawie 10 lat, zawsze krecily mnie tematyka BDSM i tym podobne. Pare razy zakupilem kajdanki, pasy przywiazujace do lozka i tym podobne. Niestety w okresie kiedy probowalem przekonac moja zone (wtedy jeszcze narzeczona) to wogole jej sie to nie podobalo, byla bardzo przeciwna temu wszytkiemu. Mowila ze nie odpowiada jej klimat przywiazywania, lubi miec wolnosc rak i nog podczas gry wstepnej i samego stosunku. Ja zawsze marzylem o widoku skrepowanej partnerki, dodaniu najrozniejszych zabawek itp itd. Lecz po czasie poddalem sie widzac ze to nie ma sensu. Wszystko zmienilo po tym jak w rece mojej zony wpadla przez wszystkich znana ksiazka 50 odcieni grey'a. Zona powoli zaczynala wracac do domu bardzo napalona, powrocil temat zabawek, wiazania itp. Takze wszystko rozkrecilo sie na nowo, lecz nie potrwalo to zbyt dlugo. Pojawily sie pasy, zabawki, dominacja itp. Z mojego punktu widzenia te wszystkie ksiazki o dosc popularnej ostatnio tematyce sa bardzo sprzeczne z zachowaniem ciala kobiety. I tu kieruje moje pytanie do Was drogie panie: Czy jezeli Wasze cialo zostaje masowane, pieszczone, zabawiane przez dluzszy okres czasu to jestescie w stanie szczytowac w bardzo krotkim czasie poprzez zabawe lechtaczka lub poprzez szybkie rozpoczecie stosunku, oczywiscie poprzedzone bardzo dluga gra wstepna (podczas ktorej wogole nie bawimy sie lechtaczka). Moja zona jest chyba bardzo zawiedziona tym ze jest tak jak w ksiazkach, ze nie przezywa orgazmu za orgazmem tak jak to opisuja w tych ksiazkach. Szczerze mowiaz jestem zszokowany fatkem iz tego rodzaju ksiazki sa az tak popularne wsrod kobiet, zmusilem sie to przeczytania wielu tytulow i chcac spelnic fantazje kobiet mozna nauczyc sie dominacji, ale czy istnieje mozliwosc nauczenia kobiecego ciala dochodzic 3 razy pod rzad w przeciagu paru sekund...? Czy sa kobiety ktorych cialo tak wlasnie reaguje? Jestescie w stanie dojsc pare razy w krotkim odstepnie czasu bedac w rozych pozycjach (stojac, kleczac, lezac).

Widziałem kiedyś całą gdupe kobiet, które doszły klęcząc. To chyba było w Częstochowie albo w Kalwarii Zebrzydowskiej.

Gość zawiedziony1410
Stary Satyr parsknąłem śmiechem :D:D

Ja ostatnio czytałam "Haft krzyżykowy jest prosty" I też jestem zawiedziona. Nie jest. Nie należy ślepo wierzyć w fikcję literacką.

Gość fioletooowaaa
Ja również czytałam tę trylogię i przyznam, że owszem, podziałała na moje libido, ale jak nigdy nie byłam, tak i po przeczytaniu nie jestem w stanie osiągnąć kilku orgazmów pod rząd.. Czasem pociągnie się jeden za drugim, ale później muszę odczekać, bo staję się na chwilę zbyt wrażliwa.. A BDSM? To w książce troszkę takie.. łagodne? Mnie osobiście to nie kręci, chociaż próbowałam.. Ale klapsy podczas seksu uwielbiam! :)

Gość Marcin.bdsm
moja zone kreci dominacja, chce byc ulegla w lozku i uwielbia gdy mam nad nia kontrole. gdy jest kierowana i sterowana krok po kroku, gdy ja wiem co chce i wszystko co ona robi jest tylko za moim zezwoleniem. ale niestety tak jak fioletowaaaa napisala, powoduje to skok libido podczas czytania konkretnej sceny ale przez to jak sa opisane reakcje kobiecego ciala trzeba ta serie ksiazek przeniesc do science fiction! zastanawia mnie tylko co w glowie maja kobiety ktore te ksiazki pisza? Czy naleza do grupy kobiet ktorym udalo sie doswiadczyc tego co opisuja w swoich ksiazkach?

A może takie kobiety mają w głowie to, że chcą napisać książkę, która stanie się słaynna, sprzeda się w wielu milionach egzemplarzy, na której zarobią krocie i dostaną wszelkie możliwe nagrody literackie? Czyli w sumie jak każdy pisarz.