Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona19

CeraNova z bratkiem

Polecane posty

Gość Aldona19

Witajcie, Czy ktoś może stosował ten produkt http://www.biogarden.pl/produkt5.htm. Mi go bardzo polecali w aptece, ale tyle tego, że samemu nie wiadomo co wybrać. A nie chcę celować i kupować w ciemno. Potrzebuję też coś na poprawę pamięci, macie jakiś sprawdzony sposób?

Gość dzerziii
ja pilam herbatki z bratkiem i mi pomogly i niedrogie

Gość Tomek2121
ja tam nie lubię pić herbatek. A te ceranova dopiero jestem po 1 opakowaniu, ale faktycznie na twarzy i plecach jakby mniej nowych krost.

Gość Nelllli
brałam kiedyś bratek. Może teraz też do tego wrócę. Nie pamiętam już nazwy tych tabletek, ale wtedy to były jakieś bioogrody czy coś w tym rodzaju. To to samo?

Gość Weronika2213
tak ta firma to bioogrody. Ja też go sobie kupiłam, w aptece mi go doradzili. Na razie jest na etapie testów, ale ma całkiem dobre opinie. No i odpuszczam na razie czekoladę, po niej zawsze mnie strasznie wysypuje ;(

Gość Hej:)))
tylko, że on jest na trądzik, a nie na dietę... ;) Mniej jest po nim zaskórników, zwęża pory i włosy tak strasznie się nie przetłuszczają. Ogólnie warto go polecić, jeśli ktoś nie może zapanować nad trądzikiem.

Gość czeskak
zmniejsza tłustość skóry i włosów. Powstaje też mniej zaskórników. I nie trzeba tak wyciskać.

Gość wanessaa
zdecydowanie poprawia stan skóry i na twarzy i na dekoldzie. Włosów też nie trzeba tak często myć.