Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olanaaa

Jak sobie poradzic z tym, że facet zostawił mnie dla innej?

Polecane posty

Gość olanaaa

To było miesiąc temu i ciagle nie mogę siez tym pogodzić. Oczywiście, nie utrzymuję z nim żadnych kontaktów, mam swoją godność i jakiś honor, ale to wszystko bardzo mnie boli. Boli mnie, że inna ma to szczescie, o którym ja marzę i które do niedawna miałam. Ciągle siez nią porównuję, analizuję i myślę nad tym, co on takiego w niej zobaczył, że zniszczył to, co było meidzy nami. Czy są tu kobiety, które były w takiej sytuacji? Jak to wszystko rpzezyłyście, ile czasu zajęło wam pogodzenie sięz tym?

Gość wiosenna ola
powiem Ci jako ta, która odbiła komuś faceta- po pewnym czasie zaczynasz się zastanawiać po co Ci w domu taki zużyty kapeć nie płacz, nie porównuj się, bo i na nią przyjdą te myśli, a wtedy on zatęskni do Ciebie czas, Kochana, czas

Gość goscccc
Mnie tez pare dni temu zostawil dla innej... ten w ktorym widzialam wszystko co najlepsze.. ten ktory byl dla mnie idealny ktory zapewnial ze kocha ze teskni...a tu dzwoni ona do mnie i w pewnym momemcie czar prysl... serce zlamane... Nie wiem ile czasu bede potrzebowala by o nim zapomniec.. by zgasic wspomnienie o nim... nie pisalam nie dzwonilam.. poprostu odeszlam... zostala ona.. Tesknie:) za nim plakac mi sie chce...boje sie tylko o to ze ja po pewnym czasie pogodze sie z tym ze go nie ma ... a on zadzwoni,,, napisze i wszystko wroci...