Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka690

Palmienie zamiast okresu://

Polecane posty

Gość ewelinka690

Hej Dziewczynk, pisze do was bo mam problem. Otoz 5 marca powinnam dostac @, dostalam ale delikatnego plamienia, od tej pory mam alo brazowe uplawy albo sluz z niteczkami krwi, dla pewnosci robilam wczoraj test i wyszedl mi negatywny, kochamy sie bez zabezpieczenie, mozliwe zeby test dal niewiarygodny wynik ? od 4 dni strasznie bola mnie sutki, wczoraj polecialo troszke wiecej krwi ale tylko troszke ale to nie miesiaczka , a te plamienia mam caly czas. Kiedy najlepiej powtorzyc test?

Gość lulutoja
palmienie to dopiero będzie, w niedzielę

Gość bambarryla147
lulutoja - gratuluje blyskotliwosci!!! Strasznie sie usmialam ;-)

Gość ewelinka690
Nie napisalam na forum zeby dostac glupia odpowiedz. Prosze o wypowiedz bardziej kompetentnych dziewczyn

Gość ewelinka690
Mi raczej do smiechu nie jest

Gość ewelinka690
Wypowie sie ktos kto mial cos podobnego?

Gość mamaprzyszła1234
Jesteś w ciązy - testy bywają niewiarygodne.

Gość bambarryla147
Mozesz i dzis powtorzyc, bo to 8 dni po spodziewanej miesiaczce. ale na ciaze mi to nie wyglada...

Gość niebieskakarolcia
takie brazowe nitki . moga swiadczyc o m.in. mięśniaki macicy, nadżerka części pochwowej szyjki macicy, polip, zapalenie szyjki macicy, zaburzenia hormonalne, zaburzenia krzepliwości krwi.

Gość idz do lekarzaa
bo cos jest na rzeczy moze masz jakies mięśniaki albo to ciaza pozamaciczna albo cholerka wie co i moze zagrazac twojemu zdrowiu a nawet zyciu wiec zamiast czekac na niewiadomo co to to sie zbieraj do ginekologa.

Gość NIE!
I SPIERDALAJ !

Gość Idz do ginekologa
myślisz, że my tutaj Cię zbadamy :o Każdy przypadek jest inny.

do gin jestem umowina dopiero za dwa tyg:/ i chcialam dowiedziec sie od was co wy sadzicie na ten temat

Gość O matko za dwa tygodnie?
Ja szłam odrazu do przychodni (nie byłam zapisana) mówiłam jaka jest sytuacja i przyjmował mnie od ręki.

Gość w takiej sytuacji nie czekaj 2
tygodni tylko idz do lekarza powiedz ze caly czas plamisz a jest mozliwosc ciazy bo sie nie zabezpieczlaiscie. A jak to ciaza i trzeba ja ratowac luteiną? Ech dziewczyno ogarnij się!

Gość tortillla
2 razy mialam plamienie zamiast okresu, 2 razy bylam w ciazy

Gość leć do tej przychodni
ja miałam podobną sytuację i zwlekałam dość długo, potem się okazało, że miałam zaburzenia hormonalne i endometrium mi przerastało, gdybym poszła z tym od razu to dostałabym leki i byłoby z głowy, a że czekałam ponad półtora miesiaca to miałam łyżeczkowanie. Jednak równie dobrze może być to ciąża lub ciąża pozamaciczna...

Hej Dziewczynki, bylam wczoraj w pprzychodni ale mojego lekarza nie bedzie do czwartku:( plamienia mi sie skonczyly ale bola mnie strasznie sutki, zrobilam dzisiaj rano znowu test i negatywny, juz nie wiem co sie dzieje, do inneego lekarza nie chce isc:(

Gość bambarryla147
Nie rozumiem dlaczego nie chcesz isc do innego lekarza. Tu chodzi o twoje zdrowie, a kto wie, moze i zycie!!!!!

Mieszkam w malym miasteczku i nie mam przekonania do innych lekarzy poprost :( a twoim zdaniem co moze byc przyczyna?

Mieszkam w malym miasteczku i nie mam przekonania do innych lekarzy poprost :( a twoim zdaniem co moze byc przyczyna?

Gość bambarryla147
Moze byc duzo rzeczy.....jesli sie nie marwisz, to czekaj na swojego lekarza, nawet i miesiac. - Ja w dalszym ciagu nie rozumiem, lekarz to lekarz!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pitulinka
o boze, jak bedziesz umierajca to tez nie pojdziesz do innego lekarza jak twojego nie bedzie??? a moze masz raka macicy i kazdy dzien sie liczy????