Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak się tylko pytam

facet woli loda od seksu/ to normalne?

Polecane posty

Gość tak się tylko pytam

jak w temacie poznałam kilka miesięcy temu faceta, spotykamy się ostatnio zeszło na tematy łóżkowe i przyznał, że woli seks oralny od zwykłego nie miałam odwagi zapytać go dlaczego sama nie przepadam za seksem oralnym i nie wiem czy jest sens się w to angażować bo po prostu nie wiem czy bym się zmusiła,mam jakieś opory - zawsze miałam i unikałam tego jak mogłam

Gość królewna z meliny
jasne, ze dla faceta to wygodniejsze nie musi się namachać i nie musi mu cały czas super stać wielu jest takich idących na łatwiznę

Gość tak się tylko pytam
ale co może być tego przyczyną? twierdzi, że seks nie jest dla niego ważny, ale loda uwielbia

Gość jesli jest przyzwyczajony do
robienia sobie samemu dobrze

Gość tak się tylko pytam
miał ktoś taki przypadek?

Gość dsadsasa
kazdy facet woli loda , bo nie ma zagrozenia ciążą...

Gość tak się tylko pytam
no dobra, ale są tabletki

Gość królewna z meliny
dziewczyno naprawdę jesteś taka naiwna? facet nie chce cię bzykać, ale nie byłby od tego, żebyś mu lodzika strzeliła czy to normalne? a jakiej tu chcesz normy? jeden woli matkę a drugi teściową w tym norm nie znajdziesz każdego kręci co innego a tutaj jeszcze widać, ze facet nie jest na ciebie zbytnio napalony i w dodatku boi się, zeby czegoś nie posiać

Gość ytyryry
ja tez wole loda. a tabletka moze zadzialac a moze nie zadzialac poza tym wy tylko lezycie jak klody wiec mowienie ze facetowi sie nie chce to lekka hipokryzja:D

Gość to przygotuj się
do zostania lodziarą. Chyba, że już jesteś :classic_cool:

Gość królewna z meliny
i na pewno nie ma sensu się w to angażować, bo niby dla jakiej idei chcesz takiemu byczkowi pałkę lizać? to nie jest fajny, kochający partner tylko zwykły gnój nastawiony na zaspokajnie własnych instynktów pierwotnych po co ci to? jeszcze gdybyś to lubiła to korzyść byłaby obopólna, ale tak? cwaniak

Gość ja mogę podpowiedzieć
jest wygodny, egoista bo myśli o zaspokojeniu tylko siebie, nie chce wpadki, przyzwyczajony do samozaspokajania moje pytanie do autorki: chcesz takiego faceta?

Gość ja mogę podpowiedzieć
królewna z meliny - trafiłaś w samo sedno, ha ha ha a niech sobie sam szarpie druta a nie szuka naiwniary co mu bedzie ustami chooja obciagała

Gość Sonia lodziara
Jasne, że normalne. Się nienarobi a zarobi. Zresztą mi to pasuje, niema jak sztywny penis w ustach Mmm... Jestem lodziarą i się tego nie wstydze, bo to kocham.

Gość gość
Ktos dobrze. Napisal wyzej :D jak wy tylko lezycie jak klody a my jak glupki musimy sie namachac to wolimy loda...

Gość gość
to jakaś peezda i tyle prawdziwy facet ma potrzebę ostrego ruuchania

Gość gość
Jestem facetem i stwierdzam, że ci wolący oral to jakieś miękkie faje albo krypto-geje :O 🖐️