Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 jak to kurna jest??

kiedy zareczyny?? jak dlugo razem????? :) _ Panowie?!

Polecane posty

Go艣膰 jak to kurna jest??

znamy sie od 3.5 roku jestesmy para od 3 lat... wielu znajomych dookola juz wczesniej sie pozareczalo, co dziwniejsze nawet osobniki ktore ze soba nie mieszkaly np jego najlepszy kumpel po roku zwiazku, dopiero maja plan ze soba zamieszkac wiec moze do slubu nie dojsc :p moj partner jest 13 lat starszy (ja mam 26lat) i nie zebym miala parcie tylko tak sie zastanawiam czy w ogole planuje sie zdeklarowac i jesli tak to kiedy, moze pewnego dnia go zapytam.... czasami cos komentuje o dzieciach albo o mnie uzywajacej jego nazwiska ale...hmmm

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 a my.....
sie zareczylismy po 8 latach, jestesmy 2 lata po slubie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba nie ma metody
my po 8 mies znajomosci totalny spontan :p zobaczmy co z tego wyjdzie, miesiac po slubie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kiedy ????
u mnie po 4 miesi膮cach znajomo艣ci .Trzy miesi膮ce p贸藕niej 艣lub. Jeste艣my ma艂偶e艅stwem 5 lat i mamy 2 letnia c贸reczk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 buuha ha ha ha a
u mnie 7 lat zwiazku i cisza :/ :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 igranie z ogniem.........
moj po 2 latach znajomosci sie oswiadczyl, mieszkalismy ze soba juz 3 mce po tym jak sie poznalismy, slub 2 lata po zareczynach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jak poznac
ze facet chce sie oswiadczyc?? bo w sumie my jestesmy ze soba troche i cos tam napomina czasami ale jakos nie widac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noeeel
Mam wrazenie, czytajac Was i wiele innych podobnych tematow na kafe, ze wiekszosc facetow sie oswiadcza do trzech lat. A pozniej juz tylko wieczne chodzenie ze soba i zwiazki po 8 lat bez slowa o slubie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u nas by艂o tak
zar臋czyny po 7 latach chodzenia a 艣lub 3 lata od zar臋czyn = razem 10 lat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam takie wrazenie
ze jak sie zwiazku w pierwszych 2, 3 latach nie zalegalizuje to pozniej jakos to ciezko idzie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lauriii8717
Zar臋czyny po nieca艂ych 1,5 roku bycia razem. Mieszkanie razem - dopiero jakie艣 2-3 miesi膮ce przed 艣lubem (remontowali艣my, wi臋c dlatego) 艢lub - po 3 latach bycia razem. A teraz jeste艣my prawie 5 lat, i za nied艂ugo dzidziu艣 b臋dzie :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noeeel
Malo tego, mysle ze to wynika z faktu, ze jesli facet jest naprawde zakochany to chce jak najszybciej zalegalizowac swoj zwiazek i pokazac calemu swiatu, ze znalazl swoja druga polowke. A cala reszta? Bedzie czekac bez deklaracji dopoki sie da, niektorzy sie pozniej dadza zmusic do slubu, inni sie ciagle beda wykrecac lub nadejdzie rozstanie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lauriii8717
Najlepszy przypadek znam mojej kole偶anki - pozna艂a faceta, byli ze sob膮 jakie艣 2 tygodnie i ju偶 zacz臋li m贸wi膰 o 艣lubie i w ko艅cu pobrali si臋 po 2 miesi膮cach :). S膮 ma艂偶e艅stwem od ponad 10 lat i maj膮 dw贸jk臋 dzieci - szcz臋艣liwa rodzinka :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 u nas by艂o tak
Kobiety mnie to np nie przeszkadza艂o 偶e trwa艂o wszystko do 艣lubu 10 lat. Nie mia艂am parcia na 艣lub. W sumie jeszcze mog艂abym d艂u偶ej chodzi膰 bez zalegalizowania. Ciekawe czemu teraz kobiety sa tak napalone na 艣luby :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mam takie wrazenie
woow respect

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noeeel
Ja bym nie mogla 10 lat wytrzymac wiedzac, ze facet z ktorym jestem wciaz sie zastanawia czego on ode mnie w ogole chce oraz myslac ze moze wciaz sie rozglada za lepsza. I to nie jest parcie na slub, to jest rozmawianie o przyszlosci i szanowanie siebie wzajemnie... :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to kurna jest??
ja nie mam parcia tylo sie zastanawiam, jesli powiedzial ze jesli jego znajomy z dzeizczyna sie kochaja i jest ook to czemu maja czekac ( po roku bez ieszkanai sie zareczyli), jesli tak powiedzial znaczy ze co, my sie nie kochamy i cos jest nie tak??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 noeeel
Sama juz chyba sobie odpowiedzialas na pytanie, kochana...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jak to kurna jest??
i jak zareagowal?? nie wysmial cie?? :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 samotna ju偶
9 lat , brak zar臋czyn -odesz艂am straci艂am sens tego zwi膮zku. I nie wiem co b臋dzie .....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poli30
m贸j m膮偶 oswiadczyl mi si臋 po 5 miesi膮cach bycia razem,pobraliby艣my sie od razu ale chcieli艣my wesele wi臋c musielismy uzbierac kase,dlatego slub by艂 po艂tora roku po zareczynach..teraz jestesmy 10 lat po slubie i jestesmy szczesliwym ma艂ze艅stwem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ile temat贸w dzi艣 za艂o偶ysz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mokaa
My 4 lata, rok mieszkamy ze soba. Chcia艂abym 艣lub, ale nawet zar臋czyn nie by艂o, chyba nigdy nie b臋dzie, nigdy o tym nie rozmawiali艣my.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 my znali艣my si臋 9 lat
od razu w zwi膮zku, potem 艣lub, 10 rocznic臋 znajomo艣ci 艣wi臋towali艣my na rozprawie rozwodowej :P

Udost臋pnij ten post

Ja otrzymalam pier艣cionek po 4 miesi膮cach, 艣lub po 1,5 roku zwi膮zku. Jeste艣my razem ju偶 prawie 18 lat i wci膮偶 nie mamy siebie dosy膰, troje dzieci :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi po 9 latach, jak si臋 o偶enimy b臋dzie 10 lat hehe ale ja nie mam parcia na 艣lub, mia艂am swoje studia, teraz mam prac臋 i ci膮gle swoje sprawy. jak ma sie o艣wiadczy膰 to sie o艣wiadczy. a te co pisz膮 偶e po kilku miesi膮cach to zwyk艂e podszywy i k艂amstwa, teraz ju偶 zakapowa艂am jak jestem zar臋czona, to jakies frustratki kt贸re nawet nie maj膮 ch艂opaka i w偶eraj膮 chipsy przed kompem i u艣miechaj膮 sie 偶e kt贸r膮艣 niezar臋czon膮 wkurzy艂y, wszystkie moje kolezanki sie zareczy艂y po 4-9 latach pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
aha no i cz臋sto sie szybko 偶eni膮 bo wpadka. mamy XXI wiek to nie jest tragedia, wtedy wszystko idzie szybciej, zar臋czyny 艣lub dziecko i ju偶 rodzice. ka偶dy zyje jak chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale bajkopisarki :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poli30
to ze twoje kole偶anki zar臋cza艂y si臋 po 4-9 lat nie znaczy ze kazdy tak robi...nie chcesz to nie wierz ale mi m膮偶 oswiadczy艂 si臋 po 5 miesi膮cach bycia razem...nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo ktos tak zrobi艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 poli30
ja nie by艂am w ci膮偶y..do teraz nie mamy dzieci bo ja nie chc臋

Udost臋pnij ten post