Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to kurna jest??

kiedy zareczyny?? jak dlugo razem????? :) _ Panowie?!

Polecane posty

Gość gość
Z tematu wynika, ze facet z którym jest autprka ma na karku prawie 40stkę... Albo jest rozwiedziony i nie chce drugi raz się w to pchać, albo jest jakiś niepełnosprytny i dlatego kawaler.

Gość gość
też obstawiam rozwodnika, marnie widzę szanse prędkiego ożenku ale nie mnie oceniać związki innych ludzi :) u mnie oficjalne zaręczyny były po +/- roku "bycia razem", nieoficjalne znacznie wcześniej, ale ja nie chciałam.

Gość gość
Do 2 lat..później to sciema..porozmawiaj z nim.Jezeli to rozwodnik to raczej nie będzie chciał ślubu.

Gość gość
My zaręczyliśmy się po 4 latach we wrześniu tego roku :) A ślub bierzemy we wrześniu 2014

Gość aniajania
ja jestem z chłopakiem 3 lata i 2 miesiące. Do zaręczyn mi się w ogóle nie spieszy :) A znamy się już od 2009 roku.

Gość gość
ma 39 lat, więc będzie ci trudniej niż dziewczynom z chłopakami w ich przedziale wiekowym. Może być tak, że nigdy nie będzie twoim mężem.

Gość gość
to zalezy od wieku.jezeli oboje maja po 20 lat to zareczaja sie po ladnych kilku latach. jezeli ma sie 30+ to i w planach rodznine, to 2-3 lata, a czasem i szybciej:)

Gość gość
my zareczylismy się kilka miesięcy temu po trzech latach bycia razem i na drugi rok slubujemy .

Gość gość
Jestem z facetem 4lata,on ma 31..ja 27..... nie mieszkamy nawet razem... chcialabym ,aby się oswiadczyl,kiedyś wspominal o tym,ale od roku milczy.... 4lata to długo?ile czekalyscie dziewczyny? UP UP UP

Gość gość
4LATA TO dlugo zwłaszcza,że już jesteście chyba w odpiwednim wieku,żeby chociaż zamieszkać razem? Mi mąż oświadczył się po roku,po kolejnym roku wzięliśmy ślub. 5lat po ślubie jesteśmy już.

Gość gość
Jak się jest ok.30 to śmiało można legalizować związek i po pół roku...a jak ma się 20lat..to warto parę lat "pochodzić"

Gość aniajania
hahaha pisałam tu prawie równy rok temu :D (13.04.2015) Tak więc na stan dzisiejszy: jesteśmy już 4 lata i 2 miesiące razem, pierścionka nadal brak :P jak będzie, to będzie ;p

Gość aniajania
Dziewczyny, po co wy się tak spieszycie z tymi zaręczynami? Jak się kogoś kocha to nie potrzebny jest pierścionek. Nawet jak się zaręczy po 10 latach to co z tego? 4 lata i prawie 5 miesięcy razem BEZ pierścionka :)

Gość aniajania
Widzę, że znowu odpiszę sobie ale co tam ;p dziś dokładnie 5 lat i 4 miesiące BEZ pierścionka :D żyjemy ciągle tak samo jak zawsze i nadal się kochamy.