Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicia267

To my sie staramy czy nie? sex bez zabezpieczenia.

Polecane posty

Gość alicia267

Ja chce miec dziecko, moj partner mowi ze to nie czas. On chce za pare lat. Ok - mowie. Nie biore tabletek (nie moge). Mowilam mu - uzywaj prezerwatyw. On nie uzywa. Mowilam mu nie koncz w srodku - on konczy. Wiec w sumie sie staramy o dziecko mimo, ze on nie chce? tyle, ze on to robi i ma swiadomosc co robi... dziwne to. Oczywiscie jak bedzie to on sie bardzo bedzie cieszyl zapewne. Teraz nie chce bo chcemy kupic dom za jakies dwa lata - na razie wynajmujemy. On chce jechac kilka razy na wakacje (tylko my dwoje) itd. Ja bym chciala miec dziecko teraz - stac nas na nie. dom mozna kupic i z dzieckiem, mamy gdzie mieszkac itd. Nie wiem jak zrozumiec to co on robi? moze swiadomie nie chce sie zdecydowac na dziecko - liczy na 'wpadke'??

Gość my tez sie tak staramy
ze sie nie staramy tylko przestalismy sie zabezpieczac ale nie chcemy wpadki haha. Tak najlepiej bo sie człowiek nie nakręca nie czeka na okres nie mierzy temperatury nie oglada śluzów tylko zeyje swoim życiem a jak sie zdarzy to bedzie. Ja tam chłopa twojego rozumiem.

Gość hania0306
to jeszcze nie starania :) starania to świadome zbliżenie bez zabezpieczenia w dni płodne. Pewnie tak jak mówisz nie chce sam podjąć decyzji, idzie na żywioł, ale najwyraźniej ciąży nie unika :)