Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem go

dziwny z niego typ...

Polecane posty

Gość nie rozumiem go

może jakis facet go rozgryzie? sytuacja wygląda tak: na randce byliśmy tylko raz. Mi się bardzo podobało jemu chyba też, śmiał się, rozmawialiśmy chyba łącznie ze 4 godziny i cały czas były tematy do rozmowy. Siedziliśmy aż zamknęli nam lokal. On mi się bardzo podoba. Ja chyba jemu też, przynajmniej takie odniosłam wrażenie, przyglądał mi się cały czas, uśmiechał się tak ładnie. Potem odprowadził mnie do domu, buziak w policzek, powiedział, że ma nadzieję, że się niebawem spotkamy...no właśnie...od tamtej pory minęło chyba ze 3 miesiące, kontaktujemy się przez maile albo sms, praktycznie codziennie, parę razy mu wspomniałam, że chciałabym to spotkanie powtórzyć ale on jakoś mało konkretnie do tego podchodzi :( Wiadomo, że taki nie bezpośredni kontakt sprzyja hmm jakimś głębszym wyznaniom...często mi piszę, że chciałby mnie przytulić, coś tam wspominał, że mam ładne usta takie w sam raz do całowania, mówił, że jestem ładna, sympatyczna ale jakoś tak...hmm boi się mnie? fakt, jestem dość specyficzną kobietą no ale nie żadnym dziwadłem... tak się zastanawiam czy z jego strony to tylko gra? czy on się mną bawi? a może jest nieśmiały?

Gość nie rozumiem go
bardzo mi na nim zależy...

Gość cjfkgg
No to raczej ma cie gdzies. Poklikac z grzecznosci,nudow jest ok. Do spotkania nie dazy,wiec all clear.

Obawiam się, że wtedy miał akurat wolny wieczór... Poprostu ma kogoś.

Gość aqwfsasfasf
roochacz 🖐️

Gość nie rozumiem go
może macie racje...

Gość jgtkgmugma
Autorka zrobila sobie autoreklame,gratulacje;)

Gość nie rozumiem go
jaką autoreklamę? -.-

Jak chłopak nie jest konkretny w swoich poczynaniach to nie jest Tobą zainteresowany.Jeśli byś mu wpadła w oko i coś miałoby być to już dawno by były spacery kina kolację itp

Gość nie rozumiem go
tłumaczę to sobie, że jeśli komuś zależy to szuka sposobu a jak nie to szuka wymówki...ale kurczę...mi chyba na nim zależy

Gość nie rozumiem go
ja to się zawsze wpakuje w jakiś syf

Gość arz
Uważaj, bo za chwilę napisze i tym samym pokaże prawdziwe oblicze typu "robisz mi wyrzuty' czy 'przytyk"... Nie narzucaj się, uważaj na słowa... Nie daj się przelecieć!!!

Gość fioletowakrowa
Ja uważam, że nie powinnaś zbytnio nadskakiwac. Jeżeli ty zawsze zaczynasz rozmowe (pierwsza wysylasz maila, esa) To odpusc przez pare dni i zobacz jaka bedzie jego reakcja, jeżeli sam od siebie nic nie napisze no to trzeba o kolesiu zapomniec w myśl zasady z madrych poradnikó dla naiwnych kobiet jeżeli do Ciebie nie dzwoni to NIE ZALEŻY MU NA TOBIE oraz druga zasada: jezeli nie umawia się na randki to: NIE ZALEZY MU NA TOBIE. Koniec temetu dziękuje za uwagę. I polecam przeczytac 1) " Dlaczego meżczyźni kochają zołzy" 2) "Nie zalezy mu na Tobie. Koniec złudzeń" Myślę, ze ci to pomozę. Chyba mam na dysku "zołze" w PDF to moge wysłac.