Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczanderek

21 lat a ja dalej prawiczek

Polecane posty

Gość prawiczanderek

cholender co jest grane że jak tak dziaduje. już przeholowalem nieco bo srednia inicjacji to 17-19. nastoletnie lata odeszły bezpowrotnie. nic nie zdziałałem w tym okresie DLACZEGO?

Gość aqwfsasfasf
bo jesteś przegrańcem 🖐️

Gość prawiczanderek
Wolałbym określenie iż mam pod górkę całe życie bo to jest akurat zbieżne z prawdą a jest bardziej eufemistyczne.

Gość kobiety wolą ruchaczy więc
raczej przegrałeś życie. Nie mając natury ruchacza, bawidamka masz małe szanse na partnerkę życiową.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
BLE BLE co powiedz mi czemu ja Cię lubię? Bo tego nie rozumiem 😭

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bez tego 'co' :D

Gość popycham posty
aż się palą

Gość prawiczanderek
Jak miałem 19 lat i zaczynałem was alarmować na kafe iż sprawy idą w złym kierunku to bagatelizowaliście sprawę. Nie zaliczaliście mnie w poczet prawiczków a dzisiaj już zaliczacie. Smutne.

Gość xxrgajkanksna
ble ble wali to ci nie odpisze 🖐️

Gość prawiczanderek
Ble Ble albo ktoś inny z tej zgraji pisał że prawiczek 21 lat ma jeszcze szansę. On sam szacował iż w wieku 21-23 już dawno będzie miał partnerkę także mam jeszcze jakiś margines czasu, być może.

Gość prawiczanderek
A co ty myślisz że ja bym nie chciał mówić o tym w czasie przeszłym?

Gość dla kobiet każdy kto nie
zaruchał to przegraniec nie ważne czy to dziwka, pijana laska z dyskoteki czy gwałt bylebyś poruchał

Gość prawiczanderek
Ja wielokrotnie mówilem ze nie zgadzam się z tą opinią do końca. Człowiek nie wie jak we wszystkich kwestiach postępować. Przykladowo widzę pewien postep w swoich relacjach z kobietami dzięki stronkom o PUA. Jakbym nie przyswoil tej wiedzy to bym lezal i kwiczal a narazie tylko kwicze.

Gość prawiczanderek
INNI nie pochodzą z rozbitych rodzin w których panuje toksyczna atmosfera - zacznijmy od tego. Zwalam winę na to ale jak dla mnie to też jest istotna kwestia która mi się przyswoiła.

Gość prawiczanderek
Miało być 'udzieliła'.

Widocznie nie znalazłeś odpowiedniej kobiety z którą mógłbyś to zrobić.a czy to ważne ile bedziesz mial lat jak bedziesz mial swoj pierwszy raz.

Gość 45678
gosia25latmmmmm "Widocznie nie znalazłeś odpowiedniej kobiety z którą mógłbyś to zrobić.a czy to ważne ile bedziesz mial lat jak bedziesz mial swoj pierwszy raz." 9 W końcu normalna kobieta. Pewnie nie jesteś już wolna , co?

Gość prawiczanderek
Uściślę tą wypowiedź. Nie znalazłem kobiety która by mi odpowiadała i vice versa ja jej. Bo taką fajną z którą chciałbym to zrobić to spotkałem np. w liceum. Tylko że ona nie była zainteresowana znajomością.

Gość begiebe
kobiety wola "ruchaczy" (Boze, co za slowo...) jesli same maja ochote tylko na sex i myślą dupą, za przeproszeniem. gratuluje, jesli chcesz wiesc takie zycie. kazda normalna i szanująca sie dziewczyna, ktora chce byc w zwiazku nigdy nie bedzie zadowolona ze ma jakiegos playboya, co bzyka na prawo i lewo. moim zdaniem :)

Gość no w końcu jakiś facet
normalny tu jest - Lars ❤️

Gość prawiczanderek
I sieroty które straciły członków rodziny za okupacji też nie miały problemów z kobietami, wiem ale ja nie jestem specjalistą więc nie będę się w to wgłębiał jednak nie miałbym powodu żeby oszukiwać na forum siebie i was. Ja mam autentycznie taki problem.