Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona pogniewana

Mąż się do mnie nie odzywa a mi się chce sexu.

Polecane posty

Gość napalona pogniewana

Nie odzwa się do mnie od dnia kobiet. Nie wiem o ch..j mu chodzi. Nawet nie pytam bo mnie wkurzył i postanowiłam że nie będę się narzucać.Cały dzień taką mam chcicę że szok.Mam taki plan że jak wróci z pracy to go uwiodę, poseksim się a potem mu powiem że się może dalej nie odzywać.

Gość mąż i juz
hmmm mam prawie to samo, niby z żoną gadam ale ona o seksie slyszeć nie chce i dupa!!!

Gość bsds
tak, tak mu powiedz :D

Gość napalona pogniewana
No gdyby on teraz zaczął jakieś podchody robić to bym go pogoniła " za karę" ale to mi się chce więc tak to sobie wykombinowałam

Gość napalona pogniewana
Pendzior ty się gniewasz czy żonka?

Gość aoniii
No to seks na zgodę i heja!

Gość napalona pogniewana
Na żadną zgodę, musi mi przynajmniej powiedzieć o co się dąsa bo ja nie wiem

Gość borubarrrr
Znajac zycie, wiekszosc malzenstw jest tak niedojrzalych, ze maz sie dasa z powodu tego, ze nie chcesz seksu, jednak ty chcesz, ale nie mozesz bo on sie dasa i jak zwykle kurwa zamiast pogadac z mezem/zona to sie wpierdalacie na forum internetowe :D.

W moim przypadku to ogólna niechęć spowodowana ciągłym zmęczeniem nie wiadomo czym. A że jestem bardzo aktywny fizycznie to mnie energia rozpiera.

Gość napalona pogniewana
Borubar, on się nie dąsa o sex tego jestem pewna, A forum chyba od tego jest żeby sie wp...lać

Gość borubarrrr
Napalona no tak, forum od tego jest faktycznie, ale to na tej samej zasadzie co diagnozowanie objawow choroby przez internet. Tobie juz wychodzi ze masz raka mozgu, a tak naprawde to zwykla migrena. Dlatego chyba latwiej jest rozwiazac problem u zrodla ;).

Gość napalona pogniewana
Przecież w końcu i tak byśmy się pogodzili, teraz chciałam go przetrzymać z tym nieodzywaniem się bo mnie wkurzył, a że aż taka ochota mnie naszła...

Autorko, jezeli Twoj maz sie dasa i nie chce sexu, to przyczyna moze byc bardzo prosta - moze ma kogos do bzykania poza Toba. Niektorzy faceci tak maja, probuja w zonie wzbudzic poczucie winy / za nie wiadomo co /, zeby miec swiety spokoj i szukac atrakcji poza domem. Wez go w obroty, i powiedz wprost, ze moze sie nie odzywac, ale obowiazki malzenskie wypelniac powinien, bo... Ty znajdziesz sobie kogos mlodszego i bardziej chetnego do sexu niz On. Ciekawe co uslyszysz w odpowiedzi.

Gość borubarrrr
Maz powinien odpowiedziec: musze kupic letnie opony i nie wiem jakie, dlatego sie nie odzywam a ty stara ruro jak chcesz sie puszczac to won!

Gość napalona pogniewana
Ale skąd pomysł ze on nie chce sexu? Dopiero jak np. dzisiaj mi odmówi to będzie wiadomo że nie chce.

Gość napalona pogniewana
Jest tak: nie odzywa a ja nie wiem dlaczego, więc wkurzyłam się i też się nie odzywam

Tu Cię muszę skarcić. Rozmowa to podstawa udanego związku. Później wszystko się nawarstwia i już nie jest tak przyjemnie.

Gość napalona pogniewana
Pendzior masz rację ale tak mnie wkooorwił tym fochem nie wiadomo o co że szkoda mówić. Jak miał jakis problem do mnie to mógł POROZMAWIAĆ, prawda?

Na zgodę proponuje przywitać go słowami- muszę strzelić Ci FOCHa... Fachowo obciągnięcie ch.uja. Po tych słowach spodnie powinny mu same opaść.

Widocznie wpadł w dołek i ma na wszystko wyjebane . Ten śnieg i w ogóle A że Ciebie ma najbliżej, to w dość bardzo prymitywny sposób stara się pokazać jak mu źle i niejako wymusić współczucie. Jeśli tylko nie zachowuje się jak dzikus i pozwala się dotykać nieźle kombinujesz niewiasto..

Wszystkiego dobrego z okazji imienin Krystyno!

Gość napalona pogniewana
od piątku dotykać go nie próbowałam to nie wiem, dzisiaj sie przekonam. Myślę że nie będzie "stawiał oporu". A z tym obrażeniem to wydaje mi się że chodziło o kwiatka i czekoladki, dostałam od kolegi w pracy na dzień kobiet. Mąż trochę chyba jest zazdrosny chociaż się zapiera że nie jest

Gość i v o n a
Ja to tak ostatnio mialam! Tak mi sie jebac chcialo ale nie rozmawialismy ze soba wiec sie wysuczylam ubralam fajna bielizne sukienunie szpileczki i jak wrocił z pracy wlaczyl tv i ogladal! A ja mu obiadek na talez pach do pokoju i siadlam przed nim i zaczelam sie seksownie rozbierac! Potem pawilam sie chwile cipka! A zanim mnie wzia to wzrokiem dziwki i dlonmi kurwy wzielam mu kutasa do ust kiedy jeszcze jadl! Po wszystkim to on mnie przepraszal!;:))))

Gość napalona pogniewana
Ivona coś podobnego mam zamiar zrobić. Chociaż za tą dzicinadę to mam ochotę tak go poszczuć i postarać się przerwać wszystko zanim on skończy. Taka mała zemsta

Gość napalona pogniewana
wiem, dopiero by się wkurzył. Ale tego nie zrobię

Gość i v o n a
A mnie tak ruszyl ten temat ze wlasnie po 5 minutach skonczylam obciagac mojemu facetowi!