Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerosc od serca

Daje sobie spokoj z mezczyznami, bo nie spelniam ich wymagan

Polecane posty

Gość szczerosc od serca

staram sie wygladac ladnie i dbam o siebie w miare mozliwosci jednakze nie ma wyksztalcenia, czuje sie malo inteligentna, nieoczytana, nieleokwentna, nie mam hobby, wydaje mi sie ze sie zblaznie przed facetem ze wyjde na glupia i pusta, a moze i tez taka jestem, jestem malomowna i nie wiem o czy gadac z mezczyznami ... czesto unikam przez to kontaktu z facetami ktorych znam. Uciekam jak spotykam dojrzalego mezczyzne, ktory wiem, ze wybiera mnie po wygladzie, ktory nie wie ze nie idzie ona z moja inteligencja o obyciem ze swiatem. czuje sie niekomfortowo, ze nie jestem taka na jaka wygladam. Mezczyzni maja mnie za pewna siebie, atrakcyjna kobieta, ktora przebiera w facetach, bo jestem oceniana po wygladzie - to z opinii osob postronnych, a prawda jest inna. Nie daje sie poznac, bo wydaje mi sie, ze wyrobie sobie inna opinie, ktora bedzie bolec, wiec malo gadam z ludzmi. Unikam facetow, przez co oni uwazaja, ze mam spore wymagania i jestem wybredna. Zalosne to pisac, lecz to swiadome zachowanie prowadzace to braku kontkatow z mezczyznami. Juz dosc dawno o tym myslalam i chyba nie bede sie wiazac z facetami nigdy, bo jestem za glupia, nie mam ZADNEGO doswiadczenia ani wiedzy. Rozczarowania niestety bola i moga sie zle na mnie odbic, im mniej osob mnie zna tym lepiej. :( wiem, ze panowie mowia co innego, ze kobieta musi ich uwiesc uroda i reszta jest do przyjecia, ale ze mna nawet NIE MA O CZYM rozmawiac. Nie mam nic madrego do powiedzenia. czuje sie gorsza od innych i dlatego swiadomie unikam ludzi, kolezanek mam kilka, a kolegow zero i zero kontaktu z mezczyznami przez 20 pare lat. :(

Gość kocham psy a ludzmi gardze
hej ,ale dlaczego tak nisko oceniasz swoje IQ ? ctz nie mam wykształcenia ?

Gość jestesmy z
tobom 😭

Gość sedfghjkmjhgfrdewqy
żadnego nie możesz zarwać, niemożliwe.do konca zycia sama ?

Gość mam tak samo czas się pogodzić
niby nie mam niskiego mniemania o swojej wiedzy i inteligencji, ale też czuję że nie spełniam i nie spełnię ich oczekiwań, po prostu się usunę w cień. Niech uganiają się do woli za niuńkami najlepiej z liceum lub świeżo po maturze, ja ze swoim bagażem przykrych doświadczeń i wiekiem już dawno nie nastoletnim już nie mam szans u mężczyzn i pogodziłam się z tym.

Gość szczerosc od serca
;OOOOOOO kochan amoja prowokacjo :D

Gość klopsy z kwakwa
fałsz ma wielki nochal i wyłupiaste oczy , ty je masz :D

Gość dziecko ty masz
a dziecko ty masz

Gość szczerosc od serca
nie mam bo mój pen zadowala innych

Gość a ty wcinasz klopsy
z psiego gówna

Gość szczerosc od serca
Czytajcie ze zrozumieniem. :( Napisalam, ze nie mialam zadnych kontaktow z mezczyznami z wlasnej winy czy tez wyboru, zero chlopakow, zero seksu. Panowie patrza na wyglad, ale tez oczekuja czegos wiecej, duzo wiecej, intelektualnie przede wszystkim i uczuciowo od kobiety z ktora chca tworzyc zwiazek, mnie relacje lozkowe jedynie nie interesuja, by byly priorytetem, celem, bo nie jestem tez w stanie takiego ukladu zaakceptowac. Czulabym sie jeszcze bardziej zerem i ponizana przez mezczyzn. Porownuje sie do innych i tym samym moge sie obiektywnie ocenic, zawsze brakuje mi jezyka w gebie, przez co wole sie usuwac w ciemny kat. Nie bylo tak, ze zero bylo zainteresowania ze strony mezczyzn, ale ja sie zawsze cofalam w tyl, nigdy nie dawalam swiatla zielonego. Powody juz opisalam w poprzednim poscie pod tematem.

Gość a ty wcinasz klopsy
i masz wzrost krasnala ale dupę wieloryba

Gość a ty wcinasz klopsy
szmato od klopsa co milczysz wcięło mikroba?

Gość trudno.. ale tak jest.f
Jakbym o sobie czytała..

Gość smutna dziewczyna,
ehh mam podobnie, nie radzę sobie w relacjach damsko-męskich ;(

Jeśli jesteś osobą wykazująca wiarę w jakiegoś boga czy moce nadprzyrodzone to może pomóc ci klątwa lub czar może coś z voo doo? Nie wiem, popytaj tamtejszych tubylców, jeśli nie jesteś taką osobą nie ma już dla ciebie ratunku i podejmujesz dobrą decyzję aby dać sobie spokój.

Gość szczerosc od serca
niepotrzebnie sie produkuję i tak mnie rozszyfrowała jestem chorym umysłem bez tytułow ,szkoda wolełam za doopskiem ganiac teraz ubolewam

Gość piękna pani o szarych oczach
mała, ależ jesteś dokładnie tym, czego oczekują mężczyźni. atrakcyjna (z tego, co piszesz), niezbyt bystra, słabo wykształcona - super, nie wyjdą przy tobie na idiotów, nie będziesz zarabiać więcej od nich i nie wpędzisz ich w kompleksy. mało ciekawa - jeszcze lepiej, dla faceta najlepsza rozrywka to mecz piłki nożnej i piwo z kumplami, czasem grzebanie w silnikach, wędkarstwo albo siłownia, do żadnej z tych rzeczy kobieta im potrzebna nie jest. nie jesteś rozmowna - bajka, nie będziesz mówić o uczuciach i swoich potrzebach, tzn. w opinii facetów gderać, mendzić, zrzędzić, truć. dziewczyno jesteś ideałem dla współczesnego polskiego faceta.

Gość klops z renifera
czego chcesz ćwoczko? klopsa

Gość klppsyz renifera
spierdalaj szmato :D

Gość klopsy z kwakwa
szmata ! powodzonka !

Gość szczerosc od serca
Nie mam wysokiego mniemania o sobie, lecz takie głupiutkie odpowiedzi też dobrze o was nie świadczą;)

Gość a ty wcinasz klopsy
idź do swojego pana po klapsa dziwko

Gość cos nie bardzo , fajna prowoka
ile masz lat ? Zeb pisac o sobie w ten sposób to zdecydowanie jesetś i zostaniesz starą panną o ile jesteś babką.Kobiety w meskim towarzystwie lubia przebywać,bo ja tak mam kocham gadać nadawać z nimi,ale może sie wydarzyć tak że przy niektórych nie bardzo mamy ochotę rozmawiać ,:( ja np tak mam , to rzadkość w moim przypdaku ale zdarza sie.Dlaczeo mowisz o sobie głupia?:) dziecze, przeciez jest wiele zainteresowń mozliwości ,książek itd głowa do góry!

Gość kashahahhadha
to nie tak ze nie masz nic do powiedzenia i jestes pusta. po postach wnioskuje, ze jestes o wiele ciekawsza osoba niz sama uwazasz. ocenianie ludzi po tym, jaka szkole skonczyli jest puste moim zdaniem. A ty wydajesz sie miła, spokojna osoba ze zbyt mala wiara w siebie.

Gość klopsy z kwakwa
następna szmata !:D

Gość a ty wcinasz klopsy
pierdolisz od rzeczy, zarzuć sobie lepszy towar śmieciu

Gość klopsy z kwakwa
dajta se dalej dmuchać w huuja ze szmatami odemnie spierdu