Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerosc od serca

Daje sobie spokoj z mezczyznami, bo nie spelniam ich wymagan

Polecane posty

Gość jedyne czego Ci brakuje
to pewnosci siebie. przestan myslec sobie jak o kobiecie drugiego gatunku, jelsi nie czujesz sie wystarczajaco inteligentna, to sie rozwijaj, ucz sie jezyka, czytaj ksiazki. po prostu musisz zaspokoic te potrzeby, ktorych brak odczuwasz w tej chwili. pierwsza jest, jak widze, potrzeba rozwijania sie, wiedzy, wiec przemysl, co bys chciala wiedziec, robic i to dziela. zacznij nawet krzyzowki rozwiazywac, zamiast siedziec na komputerze, czytaj artykuly na temat jaki Cie interesuje, jelsi takowego nie masz, to orientuj sie w biezacych sprawach-ogladaj wiadomosci i wiesz co sie dzieje na swiecie. zaslyszane info w wiadomosciach mozesz poszerzac, jelsi cos przykuje Twoja uwage. po drugie, przetsan myslec, ze jestes nudna, zamien kazde zle slowo o sobie, kazda zla mysl w dobra, ok?pamietam, ze ja kiedys mialam non stop o sobie takie mysli, a jak jakis czas temu nazwalam sie glupia, to az dziwnie sie poczulam, bo juz dawno nie slyszalam tego ze swoich ust. poczytaj ksiazki nt pozytywnego myslenia, czy pracy nad soba-polecam magnetyzm serca. moze wydawac sie troche banalna na poczatku, ale napawde zawiera cenne informacje i pozytywnie nastraja:) co jeszcze? zacznij cwiczyc. na poczatek, zeby sie wciagnac, mozesz zaczac od aerobiku i probuj innych dyscyplin, ja np teraz pokochalam bieganie:) a po wysilku fiz. czuje sie ze soba 100 razy lepiej i czuje sie atrakcyjnie. nie mysl o innych jak o idealach, a siebie nie stawiaj w pozycji uleglej, bo faceci wcale nie sa tacy idealni jak C sie wydaje:)

Gość poweirz mi bo pytam tylko
a masz dzieci? czy nie masz ?jesteś meżatką? jesli nie to zadbaj abys mogła kogos poznać.

Gość ja też tak mam.. od zawsze.
ja chyba nigdy nie bede miała nikogo.. sama uciekam od chłopaków.. w wiekszosci wypadków dosłownie uciekam, wycofuje się, żeby broń boże nie dać im szansy zagadać - mimo tego, że bardzo bym chciala to po prostu przeraża mnie to.. boję się, że nie spełniam oczekiwań, że ktoś mysli ze jestem inna a ja ich rozczaruje.. Za szybko się przyzwyczajam do ludzi.. i jeśli powiem za wiele czuje, że nie mam kontroli nad sytuacją - że ktoś może mnie w tym momencie odtrącić.. Nie chciałabym nikogo stracić, więc sama wszystkich opuściłam i teraz nie mam nikogo.. Nie umiem juz rozmawiać z ludzmi.. nie wiem co miałabym powiedzieć, a już z chllopakami to w ogóle ..

Gość luioejzaf
:P

Gość sie. test iqqqqqq
sprawdz

Gość gbgfshrf
Głupia osoba by tego nie napisała, jesteś normalną dziewczyną, pewnie masz więcej oleju w głowie niż Ci faceci!!!!!!!!!!!1

Gość musisz być kompletnie głupią
brzydką, niedorozwiniętą nieudacznicą, że żaden cie nie chce.

Gość toja no coz taka prawda
no tak. brzydka, niedorozwinieta, nieudacznica. u mnie sie zgadza..