ashantix3 0 Napisano Marzec 13, 2013 Mam pytanie do kobiet, które przed odchudzaniem miały duże piersi. Co podczas odchudzania się z nimi stało? Wiszą, czy może są ładne, jędrne i okrągłe? Ja miałam miseczkę D i teraz podczas odchudzania robią mi się bardzo obwisłe;( Jak to jest u Was? Może macie jakieś sposoby, żeby stały się ładne i pełne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irlandia27 Napisano Marzec 13, 2013 zacznij stosowac kremy ujedrniajaco- wypelniajace do biustu, moja rada zanim kupisz poczytaj ktory nie zatrzymuje wody w piersiach bo wtedy bardzo bola wiem z doswiadczenia ( z avon NIE polecam ), dodatkowo masarze biustu dobrze robia a szczegolnie pod prysznicem z naprzemian zimna i ciepla woda i dobrze dobrany stanik tez jest bardzo wazny !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Marzec 13, 2013 Irlandia27 - wielkie dzięki, napewno skorzystam. Może ktoś jeszcze się wypowie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelxxx411 0 Napisano Marzec 13, 2013 HEJ DZIEWCZYNY, z chęcią poczytam wasze rady więc piszcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ashantix3 0 Napisano Marzec 13, 2013 Dokładnie, Angelxxx, a jak u Ciebie z piersiami? bo też widzę, że sporo schudłaś, GRATULUJĘ WYTRAŁOŚCI:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelxxx411 0 Napisano Marzec 13, 2013 dziękuję bardzo:) moje piersi zmalały,ale nie jakoś tak bardzo bardzo - ale chciałabym właśnie żeby były jędrniejsze i takie pełniejsze, tymbardziej, że planuję jeszcze schudnąć i no obawiam się trochę jak będą wyglądały. Ja mam miseczkę C i w sumie to się nie zmieniło, po prostu zawsze mi coś tam wypływało (D raczej za duże) a teraz trzymają się w biustonoszu bez "wycieków" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelxxx411 0 Napisano Marzec 13, 2013 dlatego dziewczyny piszcie czego używacie, co polecacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość piękna pani o szarych oczach Napisano Marzec 13, 2013 ja mam dwie nędzne stożkowate skórki. ni to A ni to B, coś pomiędzy. kształt brzydki, rozmiar praktycznie zerowy, co bym nie zrobiła i tak w niczym mi to nie pomoże, więc nie dbam o piersi, szkoda zachodu. żadnemu facetowi się nie spodobają, a dla mnie to jedna cholera, pod ubraniem i w biustonoszu i tak nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irlandia27 Napisano Marzec 13, 2013 piekna pani o szarych oczach, jesli ty sama je tak spostrzegasz to jak maja sie spodobac facetowi?? napewno da sie cos z nimi zrobic!!! ja przed ciaza mialam piekne stojace d po karmieniu glodomora ( 7,5 m) trosze zmalaly i oklaply ... ale dzis znowu w akcji.. oprucz kremow itd.. pisalam wyzej dobre sa rowniez cwiczenia nabiust, i pewnosc siebie w fajnym ciuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach