Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZagubionaaJaaaa

Wpadka czy nie ?

Polecane posty

Gość ZagubionaaJaaaa

Ostatni okres dostałam 16 lutego, w tym miesiącu odstawiłam anty które miałam zacząc brać 21 lutego, 19 albo 20 uprawiałam sex który skończył się we mnie.. Wiem głupota, ale myślałam że tabsy jeszcze działają. Kilka dni później zaczęło boleć mnie podbrzusze najpierw takie kłucie potem ból podobny do okresowego, Jakoś 19 dnia cyklu brzuch bolał się dosyć mocno tak jak w czasie @. Zdażyło się że jednego dnia miałam różne smaki typu śledzie, sernik, czy popcorn.. Od kilku dni ejstem bardzo nerwowa wczoraj chciało mi się płakać. Test robiłam 5 dni temu ale wyszedł negatywny. Nie wiem co o tym myśleć, ból podbrzusza juz minął czy to może być ciąża ? tak jakby brzuch mi od dołu wywaliło ale to raczej przed okresem

Gość ZagubionaaJaaaa
od czsu do czsu cos w tym podbrzuszu odczuwam ale to nie taki bol jak poczatkowo

Gość Mona.M0
za wczesnie na takie objawy, mysle ze to nie ciaza. ale zrób jeszcze za kilka dni znów test albo wybierz sie do ginekologa:)

Gość ZagubionaaJaaaa
myślisz że za wcześnie ? też mi się tak wydawało, ale nie wiem jak to jest bo w ciązy nie byłam

Gość Mona.M0
ja jestem w 5 miesiacu wiec swieze doswiadczenia ;) ja znowu bardzo pragnełam zajsc w ciaze i sama wymyslalam sobie objawy a Ty robisz to ze strachu, tak mi sie wydaje. Dla pewnosci za kilka dni test. Oczywiscie moglas zajsc w ciaze ale objawów nie powinnas miec zadnych wiec glowa do góry.

Gość ZagubionaaJaaaa
najpierw poczekam na okres może się zjawi, a objawów od razu nie wymyślałam bo dopiero jakiś czas później dowiedziałam się że jak 8 dnia tabletki się nie wemie to jest się nie zabezpieczonym

Gość ZagubionaaJaaaa
?

Gość Plastikowa
U mnie dwa testy ciążowe robione w 7 tc wyszły ujemnie a niedawno urodziło się maleństwo....

Gość ZagubionaaJaaaa
a jakieś objawy miałaś ? kiedy te testy robiłaś ?

Gość ZagubionaaJaaaa
?