Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona.M0

brak namietnosci pomocy

Polecane posty

Gość Mona.M0

Krótko i zwięźle. Mój narzeczony nie kocha sie ze mna od dłuższego czasu a jak juz dochodzi do zbliżenia to szybko i już. Ma 38 lat a ja jestem po 20...czyzby jego libido malało już? Powiem że początki były ostre... Dodam rownież że jestem w 5 miesiacu ciąży ale czuję sie dobrze i mam cały czas ochote na sex.. jak dzis czekałam na niego w samej bieliznie po pracy to zabral sie za obiad. mam goracy temperament i lubie spontan...nie chce by przez to nieporozumienie coś nam się popsuło... Czy mam ukrywać to i nienagabywać go??

Gość trza by go napastować
dokłądnie i skutecznie moze pastą KIWI?

Gość Mona.M0
dziekuje za inteligenta i zabawna odpowiedz.

Gość trza by go napastować
:D myślę,że 1.wydaje mu się ze ciąza to choroba,a nie bierze pod uwagę ze w ciązy kobieta ma mega potrzeby 2.zrobił swoje,może chciał dziecka ,opadły emocje i mu juz nic sie nie chce Kup krem na rozstępy,niech Cię smaruje,oliwkuje,niech ma kontakt z Tobą i Twoim zmienającym się ciałem,niech dotyka i bedzie swiadkiem ruchów dziecka,może tak go przekonasz ze potrzebujesz coś wiecej niż być w ciązy

Gość julia.julietta
Nie sądzę, aby chodziło o libido.. Może faktycznie boi się o dziecko.. To dosyć częste zjawisko.. I jeśli ma taką barierę, to ciężko będzie go przekonać.. Pendzior? :)

Gość libido29
Hmm, mojemu też słabnie libido. Poznałam go jak miał 33 lata a dzisiaj ma 38 (ja mam 29)... zawsze bylo nawet 2 razy dziennie a teraz co 2 dzien srednio a czasami dluzsza spacja. Odmowil mi moze ze 3 razy w zyciu, no ale widze ze jak sie sam nie granie to go dlugo nie mecze, zeby nie musial odmawiac :P Tez lubie spontan. Moze nie wiem... pokombinujcie z miejscami, bielizna... ja czekam na dzien, w ktorym na stale zamieszkamy razem, bo juz widze akcje typu: on wraca pozniej ode mnie to ja czekam na niego w roznych miejscach albo od wejscia mu loda robię... zamieszkamy w koncu razem w tym roku.

Gość malotala 123456789
obciągnij mu do końca-z połykiem, a później wyliż mu tyłek dla relaksu :) Faceci to uwielbiają - coś o tym wiem ;)

O ile nie jest chory, czy przepracowany, to niestety mam dla ciebie smutną wiadomość - zdadza Cię zwyczajnie.:( W tym wieku normalni mężczyźni mają ciągle duże potrzeby seksualne.