Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda876

Najlepsza maska, odzywka ktora zregeneruje wlosy

Polecane posty

Gość Amanda876

Jaka? Podobno sa odzywki jesli maja zle ph szkodza na wlosy, i szampony tak samo. Szukam nadal porzadnej, ale nie pelnej chemii maski lub odzywki ktora zregeneruje wlosy farbowane, sianowate.

Gość murzynnka
hejka ja bardzo sobie chwalę odzywki i maski naturalne,ktore kupuję internetowo w naturaj.pl bez parabenów i nawet mi włosy przestały wypadać.Zaczęłam od naturalnej henny ktora mi odzywiła włosy a pozniej to juz zalezy od włosów ,musisz wybrac maskę,poczytaj sobie i zycze ci zeby ci pomogły jak i mnie ,czesc ide juz spac bo pozno sie dzis zasiedzialam

Gość murzynnka
hejka ja bardzo sobie chwalę odzywki i maski naturalne,ktore kupuję internetowo w naturaj.pl bez parabenów i nawet mi włosy przestały wypadać.Zaczęłam od naturalnej henny ktora mi odzywiła włosy a pozniej to juz zalezy od włosów ,musisz wybrac maskę,poczytaj sobie i zycze ci zeby ci pomogły jak i mnie ,czesc ide juz spac bo pozno sie dzis zasiedzialam

Gość BlackHeavy
Najlepsze domowe mikstury, olejki, siemie lniane

Gość moniczka_mm
Ja polecam mezoterpię koktajlami z peptydami. Żadna maska lub odżywka nie jest w stanie dać tak spektakularnych rezultatów.Miałam robione dwa razy takie zabiegi u dr Brumer i już nie muszę kupować żadnych kosmetyków do włosów oprócz szamponu.