Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 888ikl

W Polsce powinna być wprowadzona kara chłosty

Polecane posty

Gość 888ikl

Dla takich wykolejeńców, którzy zdradzają męża, żonę. Zostawiają partnera, partnerkę samego/samą z dzieckiem itd.

Gość 888ikl
i żeby ta chłosta była wykonywana albo na placu przy ludziach, albo chociaż transmitowana w mediach

Gość A CIEBIE JAK PIERWSZĄ
TRZEBA BY WYCHŁOSTAĆ WIESZ SAMA ZA CO, BEZ GRZECHU NIE JESTEŚ!

Gość 888ikl
e, ja to powinnam do więzienia iść... ale przynajmniej nikogo nie zdradziłam ;P

Gość jckljlkccdlk
Jestem za tym aby nie tylko w Polsce wprowadzic ta kare dla chuliganow, ktorzy bija innych nieraz z tragicznymi skutkami, a przed sadem okazuje sie ze to biedni ludzie, bo mieli ciezkie dziecinstwo (chodzili moze pod gorke do szkoly) i jako tacy zasluguja na wyrozumienie, resocjalizacje zamiast kary. Kilka (nascie) porzadnych uderzen batem w d.... , tak aby winny osobnik wyl z bolu, ale rownoczesnie bez powaznych nastepstw zdrowotnych (kara a nie zemsta) bylaby dla niektorych super srodkiem na opamietanie. Oni przeciez tez sprawili wiele bolu pobitym ofiarom. Taka kara zrownalaby ludzi winnych niezaleznie od zasobu portfela tatusia, gdyby odpowiedni zapis w kodeksie (teoretyczne marzenia) uznal ta kare za obowiazujaca w razie uszkodzenia nietykalnosci cielesnej innego czlowieka.