Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narghaja

czy wy też nie lubicie Adamczyka, Szyca i Karolaka?

Polecane posty

Gość niezidentyfikowany prawik
A dlaczego karolak gra glownie role lovelasow i przystojniakow ktorzy uwodza kobiety? On jest naprawde taki przystojny? I to zarowno w serialach jak i filmach pelnometrazowaych. Zawsze gra role tego najwazniejszego o ktorego zabiegaja kobiety

Gość Adamczyk jest
blado koscisto chudy i dlatego chujowo wyglada, szyc jest pewny siebie dlatego zaistnial a karolaka obsadzaja w roli ruchacza bo jest wysoki a tera jest mania tych wszystkich debili na punkcie wzrostu i jest takie lobby obecnie ze tylko wysoki dryblas a nawet niewazne jaki ogolnie z wygladu, moze byc ruchaczem

Gość t54yu
Ja nie chcę wyładowywać nienawiści do tych aktorów bo ich nie znam. Ale jeśli mam ich ocenić to jestem właśnie w szoku że Ci panowie królują w mediach i przypisuje im się jakieś tantiemy typu "ciacho roku".. 1. Adamczyk chyba najprzystojniejszy z tej trójki chociaż nic szczególnego, ma mocno charakterystyczne oczy i chyba to go wyróżnia z tłumu. 2. Karolak gdyby stracił z 10 kg na wadze może byłby fajny bo teraz wygląda bardzo przeciętnie i nie fajnie, typowa wieś tańczy i śpiewa. 3. Szyc, no tutaj to się dziwię bo nie dość że facet jest kurduplem, przerzedzone blond włoski to jeszcze z twarzy przypomina typowego buraka. Najprzystojniejszym Polskim aktorem jest jak dla mnie Paweł Deląg albo Michał Żebrowski. Kiedyś jeszcze jak byli młodzi to takie cipki niewydymki ale teraz kolesie mają już 40chę jak nic i wyrobili się na bardzo fajne dupencje.

Najlepsi Polscy aktorzy z ostatnich 20 lat to Bogusław Linda, Marek Kondrat i Cezary Pazura.

Gość ukarczmek2
zgadzam sie z powyzszym! Michał Żebrowski,Marcin Dorociński jeszcze dobpisałabym go i Norbert z klanu (nie kojarze nazwiska) ale gość jest świetny, co do Pawła Deląga - lubie go z tygrysów europy, pozniej sie niezbyt fajnie postarzał (był siwy w barwach szczęścia) a pamietacie Roberta Gonerę? Uchodził za przystojnego. Jak dla mnie mógłby grać szpiega z krainy deszczowców tak z urody. Ale i tak na pewno lepszy aktor niż 3 wymionych w temacie z którymi nie obejrzę żadnego filmu, chocby polecali niewadomo jak bardzo, to te nazwiska zniechęcą mnie predzej niż zachęcą.