Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale zebyfddd

CZY LEKARZ RODZINNY MOZE MI DAC SKIEROWANIE NA PRZESWIETLENIE RĘKI DARMOWE??

Polecane posty

Gość ale zebyfddd

bo mnie reka boli bardzo i kregoslup i dal mi skierowanie do neurologa i na przeswietlenie szyjnego kregoslupa ale nie wiem czy bede musial za to placic>> jak to jest ?? moge isc od razu z tym skierowaniem do kazdego szpitala zrobic to przeswietlenie czy jak??

Gość nmnmnmn
tak. skierowanie jest darmowe.

Gość ale zebyfddd
dodam ze moj lekarz rodzinny to lekarz zmojej uczelni... i teraz nie wiem czy moge to przeswietlenie zrobic tylko w szpitalu z ktorym uczelnia ma umowe ?czy w kazdym i od razu>?czy musze sie najpierw rejestrowac i umawiac na wizyte i czekac do tego neurologa..

Gość ale zebyfddd
jestem nieporadny bo nigdy nie chodze do lekarza :) i nic nie wiem sorry ze was mecze ale dzieki za pomoc. a wyniki krwi tez mi dal i teraz nie wiem czy moge je za darmo zrobic wszędzie tez czy tylko w szpitalu z ktorym uczelnia ma umowe.

Gość nmnmnmn
d

Jesli jestes ubezpieczona to nie placisz za przeswietlenie,a do rtg idziesz tam,gdzie przychodnia ma podpisala umowe.Jesli idzie o kregoslup,to nie lekcewaz tego.U mnie tez zaczelo sie od bolu reki,a teraz juz jestem pol roku po operacji

Gość nmnmnmn
o tak. kazda przychodnia ma podpisana umowe z laboratorium.I tylko tam mozesz zrobic za darmo badania krwi.

Gość ale zebyfddd
aha czyli rtg moge zrobic tylko tam gdzie mamy umowe ale jak to od kregoslupa jak reka boli to bardzo zle.. a jaka operacje mialas??