Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariam

Chcę schudnąć 4-5 kg - KTO ZE MNĄ?

Polecane posty

Gość ariam

Po ciąży zostało mi kilka nadprogramowych kilogramów. Chciałabym zrzucić tak z 3-4kg. Moim marzeniem jest 5. Zaczynam od dziś, a właściwie od wczoraj. Wczoraj ćwiczyłam 30 min na orbitreku a następnie zrobiłam 30 brzuszków. Jaki powinien być właściwy puls podczas ćwiczeń? Maksymalne tętno=220-wiek Tętno właściwe podczas ćwiczeń powinno wynosić 50-70% maksymalnego tętna. 220-25lat=195 195x0,5=97,5 195x0,5=136,5 Moje tętno podczas ćwiczeń powinno mieścić się między 97 a 136 uderzeń na minutę. Moim największym problemem jest podjadanie słodyczy, również w nocy. Postanawiam nie podjadać po godzinie 20. O 18 kolacja i o 20 ewentualnie jakiś owoc. Ćwiczyć zamierzam co drugi dzień. PRZYŁĄCZYCIE SIĘ???

Gość takie tam duperele nic więcej
a po jasną cholerę mam się tak katować jak ty? co ma moje tętno do odchudzania? jestem na diecie owsianej i schudłam 5 kg bez robienia z siebie idiotki :D

Gość ariam
dlaczego katować? tętno jest bardzo ważne podczas ćwiczeń. Inaczej efektów nie będzie. A ja stawiam na kondycję a nie na brak jedzenia.

Gość ariam
no trudno, chyba nikt się nie przyłączy

Gość takie tam duperele nic więcej
ty na pewno nie masz depresji poporodowej????? na moje oko masz, bo podżerasz słodycze w nocy i zajmujesz się własnym tętnem zamiast dzieckiem :D ogarnij się :)

Gość ariam
co Ty możesz o mnie wiedzieć? Leczysz swoje kompleksy obrażaniem mnie? Daj sobie spokój. Ja Cię nie oceniam ani nie obrażam.

Gość 20 latka
To nie wpier*alaj tyle

Gość ariam
wow, co za odkrycie "nie wpier... tyle". Co w tym takiego dziwnego że chcę zadbać o kondycję? No a przy okazji zgubić 3 kg. Nie mam nadwagi ale chcę spokojnie wrócić do wagi sprzed ciąży w zdrowy sposób. No ale skoro nie potraficie tego zrozumieć to wasz problem. Pytanie było "Kto ze mną", a nie kto ma ochotę mnie obrażać. Żegnam.