Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zawiedziony 偶yciem

dlaczego to nie zanika:(

Polecane posty

Go艣膰 Zawiedziony 偶yciem

hej mam 20 lat mialem ciezki tradzik leczylem sie wszystkim po izotek..tradzik znikl ale blizny i przebarwienia... najgorsze ze sa czerwone a mam biala cere..stosowalem aloes i cepan itp i nic... wstydze sie swojej twarzy..wiem jak dziewczyny na to patrza..a kiedys nawet mialem powodzenie ale to juz nawet nie o to chodzi.. chcialbym bez bulu patrzec w lustro... izoluje sie przez ten kompleks...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mozemozemoze
a ten tr膮dzik sk膮d si臋 wzi膮艂 ? przez problemy z hormonami czy poprotu przypad艂o艣膰 wieku nastoletniego ? wiesz generalnie je艣li problem jest a偶 tak du偶y i jestes mega zdo艂owany to chyba czas poszuka膰 dobrego,ale to naprawde dobrego dermatologa,ktory nie bedzie Ciebie zbywa艂 ,偶e tak juz jest i nic nie zrobisz bo w kazdej sytuacji jest wyjscie,na blizny m贸wisz cepan - on dzia艂a ,ale po naprawde d艂ugiej kuracji ,mo偶e spr贸buj czego艣 silniejszego ,jest jakas dobra masc ale nie pamietam nazwy.albo w ostatecznosci jakis laser ,albo cos.Mia艂em znajom膮 ,kt贸ra juz od podstaw贸wki m臋czy艂a si臋 z tr膮dzikiem,ale to nie by艂y jakies tam syfy tylko uwierz mi wulkany,tez pr贸bowa艂a wszystkiego ,obskakiwa艂a setki specjalist贸w ,a bylo jeszcze gorzej,az po kilku latach siegnela po stary spos贸b na wypryski - szare myd艂o ,takie prawdziwe,bo wiem 偶e sa jakies prote藕y etc,ale one generalnie robi膮 sito z mordy.Jedno jest pewne do poki tego porzadnie nie wyleczysz do konca to nie masz sie co brac za likwidacje blizn

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
a co do blizn ,chyba ka偶da 艣wie偶a blizna jest czerwona ,musi ze tak powiem ,,dojrzec" poprostu potrzeba czasu,a jesli u Ciebie jest tego sporo ,to pewnie potrzeba sporo czasu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zawiedziony 偶yciem
dziekuje za odp. ale ja nie mam juz ani jednej krostki po kuracji aknenorminem odpowiednik izoteku. przez moja blada cere te przebarwienia sa czerwone i baardzo dlugo sie wybielaja. na laser mnie poki co nie stac..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
sprobuj contratubez ,masc na blizny ,jest drozsza niz cepan ,ale lepsza,mozna ja stosowac po 2-3 tyg od calkowitego wyleczenia ran ,po jej uzyciu blizny sw臋dz膮 czasem bol膮 lub wychodz膮 siniaki ,ponoc to normalne,ma艂a tuba kosztuje chyba okolo 30zl ,duza okolo 50zl jest jeszcze effaclar k i 偶el dermatix ,wszystkie te masci maja to do siebie ze trzeba naprawde regularnie ich uzywac wtedy sa efekty,jedne sa widoczne po 6mies nieraz krocej a po innych moze to byc nawet rok ,ale skoro jestes tak zdesperowany to warto spr贸bowa膰 ,wszystko zalezy od stanu twojej sk贸ry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mozemozemoze
sorki ta masc to CONTRATUBEX zjadlo mi literki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 drusilla
mi te偶 zosta艂y 2 brzydkie czerwone przebarwienie po tr膮dziku. stosowa艂am acnederm, ale nie pomog艂o na te plamy. dopiero laser pom贸g艂. p贸ki co nie opalaj twarzy, stosuj krem z filtrem a na laser po prostu zbieraj kas臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedziony 偶yciem
a jaki jest calkowity koszt mniej wiecej i jak to wyglada w praktyce??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nheaven
Laser mo偶na wykonywa膰 tylko jesieni膮/zim膮, kiedy jest s艂abe s艂o艅ce. I jest przeznaczony dla os贸b ze sporymi bliznami. Na zwyk艂e przebarwienia nie warto marnowa膰 kasy - wiem, co m贸wi臋, bo przez to przechodzi艂am! Du偶o ta艅sze i r贸wnie skuteczne s膮 kwasy - pirogronowe i migda艂owe. Wykonasz je u lekarza dermatologa lub kosmetologa. Wystrzegaj si臋 zwyk艂ych kosmetyczek.

Udost臋pnij ten post