Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nella22222

ponoć zadna praca nie hańbi.

Polecane posty

Gość nella22222

cieżko znależć w tych czasach jakomkolwiek prace. powiedz szczerze, czy czy zmusiła by cie sytuacja, poszłabyś sprzątać , zmiatać chodniki w miejscach publicznych..?

Gość lidia lidia
na ulice no nie ale wogule sprzatac po domach no rzaden wstyd

Gość tylko glód by mnie
do tego zmusił

Gość nie hanbi
ale to inni ludzie cie zhanbia, traktujac jak szmate...

Gość nella22222
A czy zostałybyscie prostytutkami? Można zarobic stówkę na godzinę :)

Gość nella22222
właśnie ,bo najgorsze jest to ze inni patrza na ciebie z góry, że tak nisko upadłaś że sprzątasz.

Gość moja sytuacja.......
ja dostałam propozycje z urzędu do robót publicznych jako zamiatacz....dodam , że mam 23 lata i przyjęłam ta prace

powiem jeszcze jedno ...mam na chleb , rachunki ....jednak sie zdecydowałam ...choc sama niewiem czemu...

nie, nie mam nic przeciwko ludziom sprzatajacym, ale sama nie potrafilabym sie do tego zmusic - spalilabym sie ze wstydu

Gość nella22222
do.... moja sytuacja....... prawda taka, że ja niemoge znaleść pracy, a urzad pracy mi to zaproponował, tylko to trudne bardzo-prawda

dokładnie .....jest cholernie trudne....a przyjęłaś tą oferte??? z jakiego jestes województwa?? ja sobie codziennie powtarzam , że dam rade !!!

i ile masz lat???

Gość MalinowoTruskawkowa
jest praca ktora ktos musi wykonywac tj zamiaranie chodnikow czy wyworzenie smieci i jesli my sie tego nie podejmiemy to nie mozemy patrzec na tych ludzi z wyzszoscia bo jesli kazdy by sie wstydzil to na ulicach mielibysmy syf

Gość nella22222
ponat 30 ... wiec jestem zaskoczona odwaga twoją.

Gość nella22222
sytuacja.....a zaczełas już , czy czekasz...

chcę spróbować ...niewiem jak to będzie , ale myślę , że z czasem się przyzwyczaje....heheh ale jak byłam wczoraj w ZGK ze skierowaniem to babeczki za biurkiem tak dziwnie się na mnie patrzały i jedna mówi do mnie .....ale chyba wie pani , że tu chodzi o zamiatanie ulic :D

Gość jaśminkoooo
Ja bym poszła, gdybym nie miała wyjścia i gdybym nie miała możliwości zarobić więcej gdzie indziej. Inna sprawa, że do sprzątania w Polsce trzeba mieć grupę inwalidzką. Wolałabym np. zamiatać ulice niż pracować przy obsłudze np. w sklepie (ale i to bym robiła gdybym nie miała nic innego).

od poniedziałku zaczynam ;D mam przyjśc na 7 rano najpierw na szkolenie BHP

Gość jaśminkoooo
mopja ciotka dostała pracę sprzątaczki dopiero po tym, jak tramwaj jej obciał obie nogi :)

Gość nella22222
sytuacja.... ja jeszcze nie przyjełam tej propozycji, mam sie zdecydować w najbliższym czasie.jestem z pomorskiego.... no właśnie , jak sie przemóc, bo potem jak sie przyzwyczaje to bedzie myśle lepiej... a ty masz już swoja rodzine,dzieki za miłe słowa.. masz gg...?

tak mam mieszkam sama z narzeczonym .... tylko ja jestem z zachodniopomorskiego ;D Jaśminka :D hahahha to jest jakas parodia!!! ludzie to maja wyczucie ...a co do tej pracy to teraz zkolezankami się smiejemy , że jak zaczne to mam ich rejony dobrze wysprzątać;D hihihi oczywiście wszystko w żartach ;D podejdz troszke bardziej na luzie ...a kasa no cóż ..na ręke jest 1100 z nadgodzinami idzie wyciągnąć 1400 1500 + bony na świeta lub dodatkowa kaska

Gość nella22222
acha i miałam jeszcze propozycje pracy jako babcia kloezetowa :( Nie dośc ze jestem młoda to w pracy zamiast muzyki musiałabym słuchac pierdnięć :(

Gość jaśminkoooo
Śmiejcie się, ale wystarczy przejrzeć oferty pracy dla sprzątaczek: wszędzie chcą niepełnosprawnych. A w ogóle to może nie jest praca marzeń, ale też są znacznie gorsze. Myślę, że niejedna kasjerka z Lidla np. zazdrości Ci pracy z miotłą: idziesz, robisz swoje, kończysz i do domu. Bez martwienia się o zysk, użerania z klientem itp.

Gość nella22222
zazdroszcze ci optymizmu, podziel sie ze mna trochę.. własnie potrzebuje żeby ktos mnie poparł na duchu, dał rade , że to nie wstyd zaden sprzątać..

Gość to jest zwyczajnie smieszne
Mam kolezanke i kolege , to jest malzenstwo , kieli wypadek oboje na wozkach , i kiedys na imprezie zadzwonili do pracy . Dzis oboje sa ocgroniarzami!!! Z pracodawcow maja polewe ale kasa na leki sie przydaje bo renty dziwnie niskie. Pojebany kraj .

Gość jaśminkoooo
Wstyd to był może 15 lat temu. Teraz takim najbardziej "obciachowym" zawodem jest telemarketer. Wolałabyś dzwonić do ludzi i wciskać kit podając swoje prawdziwe imię i nazwisko niż sobie pozamiatać parę godzin i iść do domu? Z innych plusów: być może kiedyś będziesz chciała wyjechać za granicę do pracy, wiadomo, że tam Polaków najbardziej chcą do takich prac jak sprzątanie właśnie - będziesz miała doświadczenie i referencje.

Gość nella22222
coraz wiecej plusów niz minusów całej sprawy..zawsze to praca, jakies pieniadze. tylko te spojrzenia tych przechodzących obok ludzi..gapiaych,czas pokaże jak bedzie. mam jeszcze troche czasu na zastanowienie, jak sie ma rodzine, to trzeba wstyd schować w kieszeń... haha . sama sie pocieszam.