Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 szmijka

prezenty weselne do domu dziecka

Polecane posty

Go艣膰 szmijka

Moja siostra robi艂a wesele,zapowiada艂a ze nie chce 偶adnych prezent贸w,jednak wielu go艣ci przynios艂o wino ,czekoladki i prezenty w postaci po艣cieli,r臋cznik贸w ,szklanek,talerzy ,mkrofal贸wka,robot kuchenny.Czekoladki i wino moja siostra odda艂a obs艂udze na sali,reszt臋 prezent贸w zanios艂a do domu dziecka,rodzina obrazona 偶e odda艂a prezenty obcym ludziom

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 mikuuusia
moja znajoma zamiast kwiatow zazyczyla sobie pluszaki ktore potem podarowala dzieciom z domu dziecka w naszym miescie

Udost臋pnij ten post

R贸偶nie ludzi z domu maj膮... Niekt贸rzy pewnie wychodz膮 z za艂o偶enia, 偶e "prezent贸w si臋 nie oddaje". Co poradzi膰? W domu dziecka na pewno si臋 ciesz膮 z nowych r臋cznik贸w i po艣cieli :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nienawidz臋 takich ludzi
kt贸rzy kosztem swoich go艣ci udaj膮 dobre serce. Skoro potrzebuj膮 pokaza膰 jacy s膮 dobrze, niech kas臋 z kopert przeka偶膮 komu chc膮. A nie nakazuj膮 co sobie 偶ycz膮 zamiast kwiat贸w czy czego艣 tam :( Przesta艂am chodzi膰 na wesela z tego powodu, bo jeszcze troch臋 i 偶a艂obnicy ka偶膮 na pogrzeb psi膮 karm臋 przynie艣膰 zamiast wie艅ca pogrzebowego. Bo chyba jaka艣 nagonka na kwiaciarzy jest i wszystko, byleby nie kwiaty :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szmijka
Siostra o nic nie prosi艂a,tylko poczt膮 pantoflow膮 roznios艂a 偶e nie chc膮 prezent贸w,nikt nie wiedzia艂 偶e ona prezenty zaniesie do domu dziecka,i teraz niekt贸rzy maj膮 jej za z艂e bo kupli dobrej marki r臋czniki,czy po艣ciel a ona nie powiedzia艂a ze prezenty odda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mikuuusia
to dzieci z domu dziecka nie zaluguja na reczniki dobrej marki?!?!?!?!?!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Geladoja
NIENAWIDZE TAKICH LUDZI dobrze to napisalas. Taka prawda. Mnie sie tez ten pomysl nie podoba. Jak tacy dobrzy, to niech z wyplaty przelewaja miesiecznie na dom dziecka. A Twoja siostra zachowala sie idiotycznie. Zeby kwiaty oddac obsludze??? Gdybym widziala, ze oddaje moje kwity jakiejs obcej babie, to bym je wyrwala i zniszczyla ze zlosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szmijka
Geladoja,moja siostra kwiaty zabra艂a,ale byli go艣cie co wyrwali si臋 z winem i czekoladkami,moja siostra zapowiada艂a wcze艣niej 偶e nie chce 偶adnych prezent贸w i wszystkie prezenty odda艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przecie偶 to trzeba mie膰 nier贸w
no pod sufitem ...Siostra o nic nie prosi艂a,tylko poczt膮 pantoflow膮 roznios艂a 偶e nie chc膮 prezent贸w... Przecie偶 to totalna durnota jaka艣. Idziesz do kogo艣 na wesele, imieniny czy z jakiej艣 tam innej okazji i poczt膮 pantoflow膮 roznosisz, 偶e nic nie chcesz. I na znak swojego z艂ego wychowania, cokolwiek dostaniesz, wyrzucasz do 艣mieci, albo biednym rozdajesz :D Szczyt chamstwa po prostu. Wasi rodzice w og贸le was nie wychowywali, czy siostra z g艂ow膮 co艣 ma? Po co w og贸le go艣ci zaprasza艂a? Mog艂a zam贸wi膰 sal臋 na przyk艂ad dla okolicznych kloszard贸w... Oni pewnie nic by nie przynie艣li :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 littebride
goscie nie powinni sie rzucac o to co zrobila z prezentami. po pierwsze jesli mowila, ze niczego nie chce to mozna to bylo uszanowac po drugie to jej sprawa co robi z prezentami ktore otrzymala bo w momencie kiedy gosc przekazal prezent pannie mlodej to staje sie prezent jej wlasnoscia i jej sprawa co z nimi zrobi po trzecie siostra nie zniszczyla, nie zdeptala, nie wsadzila do gowna tych prezentow tylko oddala je osobom ktore tego potrzebuja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 indianeczka87
Zawsze mogla 'uprzedzic' 偶e dzi臋kuje za kwiaty, ale je艣li go艣cie sami zechc膮 to mog膮 podarowac zbawke, ktor膮 ona przeka偶e do Domu Dziecka. Jak nie chc膮 nie musz膮 dawac, a je艣li zechc膮 to wiedz膮 na jaki cel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wojowniczka maka
g艂upie go艣cie,tak to jest jak ludzie my艣l膮 co komu bedzie dobre,ja te偶 nie chc臋 偶adnego wina ani czekoladek,wol臋 dostac kwiaty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie艂adne zachowanie siostry
Siostra z m臋偶em zachowa艂a si臋 bardzo niekulturalnie. Go艣cie z dobrego serca kupuj膮 co艣 jako dodatek do koperty a oni oddaj膮 to komu popadnie: obs艂udze sali, dzieciom z domu dziecka. Je艣li chc膮 cos kimu艣 podaowa膰 to trzeba samemu to kupi膰 a nie wyr臋cza膰 si臋 czyimi艣 prezentami. To strasznie chamskie. To mniej wi臋cej tak jakby艣 na imieniny dosta艂a prezent kt贸ry obszed艂by kilka os贸b i wr贸ci艂 do ciebie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ze co?
Ja r贸wnie偶 uwa偶am 偶e to co zrobi艂a siostra autorki jest bardzo nietaktowne i nie dziwi臋 si臋 偶e go艣cie nie byli zadowoleni. Skoro nie chcieli prezent贸w to powinni poinformowa膰 wszystkich oficjalnie przy wr臋czaniu zaprosze艅 a nie jak to uj臋艂a艣 poczt膮 pantoflow膮 Wybacz ale je艣li ja dostaje zaproszenie to jest mi milo 偶e kto艣 o mnie pomy艣la艂 i z wielk膮 przyjemno艣ci膮 chc臋 obdarowa膰 gospodarzy czy jak w tym przypadku par臋 m艂od膮 Tym bardziej 偶e zawsze z wielk膮 uwaga kupuje prezenty i zastanawiam si臋 co spodoba艂o by si臋 osobie kt贸rej ten prezent daje. Nie id臋 i nie kupuje tego co mi wpadnie w r臋ce. Autorko zastan贸w si臋 czy jak Ty by艣 stara艂a si臋 kogo艣 obdarowa膰, po艣wi臋ci艂a by艣 temu czas 偶e o pieni膮dzach nie wspomn臋 i da艂a chocia偶by komplet bardzo dobrej po艣cieli czy r臋cznik贸w to chcia艂a by艣 偶eby ten kto艣 da艂 ten prezent komu艣 innemu??? Dom dziecka nie ma tu nic do rzeczy. Niech si臋 siostra w przysz艂o艣ci nie dziwi 偶e b臋dzie niemi艂o traktowana przez rodzin臋 i niech nie ma do niej pretensji bo tak si臋 po prostu nie robi To 偶e kto艣 przyni贸s艂 prezent to nie 艣wiadczy o nim 藕le bo tak zachowuje si臋 cz艂owiek kulturalny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 giinnniaz worsow
kt贸rzy kosztem swoich go艣ci udaj膮 dobre serce. Skoro potrzebuj膮 pokaza膰 jacy s膮 dobrze, niech kas臋 z kopert przeka偶膮 komu chc膮. A nie nakazuj膮 co sobie 偶ycz膮 zamiast kwiat贸w czy czego艣 tam Przesta艂am chodzi膰 na wesela z tego powodu, bo jeszcze troch臋 i 偶a艂obnicy ka偶膮 na pogrzeb psi膮 karm臋 przynie艣膰 zamiast wie艅ca pogrzebowego. Bo chyba jaka艣 nagonka na kwiaciarzy jest i wszystko, byleby nie kwiaty xxxxxxx ale na co sie Paniusia obraza?? po co mi kwiaty , ktore wywale do smieci bo nie lubie???? na moj slub tez zaznaczylam ze nie chce kwiatow tylko wino nie che prezentow tylko kase nic w tym nie taktownego wogole nie ma przymusu dawac cokolwiek, a jak juz ktos ma chec, niech to bedzie cos co sie przyda. ps.. w domu dziecka nie chca maskaotek bo maja tego w brod, a pozatym normy jakies tam sanitarne musza byc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gdyrgr45
hahaha! kwiatk贸w i prezent贸w nie lubisz, ale kaske i winko jak najbardziej.. kolejna prostaczka, kt贸ra nie wie, 偶e informowanie go艣ci co maj膮 przynie艣膰, to buractwo pierwszej wody.. szkoda, 偶e kultura osobista wysz艂a z mody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 co wy macie z tymi kwiatami
Po co wam tony kwiat贸w,kt贸re po 2 dniach b臋d膮 do wyrzucenia? Je艣li mia艂abym da膰 50zl za bukiet badyli,to ju偶 wol臋 kupi膰 za to wino,czekoladki czy nawet karm臋 dla ps贸w ze schroniska. Co tam by sobie m艂odzi 偶yczyli.

Udost臋pnij ten post