Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia..1233455

Kocham dwóch... ;(

Polecane posty

Gość Sylwia..1233455

Kocham dwóch. I jeden i drugi mnie kochają. Nie wiem co robić. Jeden jest przystojny, jest trenerem piłki nożnej, on lubi grać w nogę gra w jednym klubie, jest imprezowiczem tak jak ja. Drugi mniej przystojny, informatyk, stonowany, cichy. Ja jestem typem imprezowiczki. Skończyłam studia. Co mam robić, bo ja już nie wiem. Znalazłam te forum. Nigdy nie wchodzę na takie fora, ale teraz potrzebuje pomocy.

Może lepiej by brzmiało jakbyś napisała "zauroczyłam się w dwóch" :D bo raczej miłości to tu nie widać ... nie muszę chyba tłumaczyć dlaczego?

Gość Sylwia..1233455
Wydaje mi się to z informatykiem to zauroczenie, a z trenerem miłość.

Gość Sylwia..1233455
Charakter trenera jest po prostu cudny. Ma swoje wady, ale każdy ma i ja jego wady pokochałam.

Wydaje mi się to z informatykiem to zauroczenie, a z trenerem miłość" x dobrze że napisałaś że wydaje ci się :) Człowiek zakochany w kimś nie myśli o osobach "drugich"

Gość Sylwia..1233455
Z trenerem chciałabym być cały czas, a jak każde z nas idzie w swoją stronę to serce mnie boli, a z informatykiem tak nie mam.

Gość Yuuukii
to na co czekasz?> ;] kochasz trenera a się zauroczyłaś tym drugim .;]

Gość Sylwia..1233455
Właśnie ja cały czas myślę o trenerze, a informatyk nie jest ważny.

Gość Sylwia..1233455
Jestem zmęczona po pracy, ale jakby zadzwonił do mnie trener, żeby się spotkać to bym bez zastanowienia powiedziała tak, a do informatyka powiedziałabym nie, bo jestem zmęczona.

Gość gość 14-03-2013
o matko.. jak ja nie znoszę takich lasek. Wytłumacz mi jak można kochać dwóch facetów jednocześnie (ew. oprócz syna i męża), bo ja tego nie rozumiem. Do głowy mi sie to nie mieśći. Rozumiem ze można pożadać, zauroczyc sie w kilku osobach, ale kochać?? chyba tak naprawde nie wiesz co to jest prawdziwa miłość

Jak kochasz dwóch to wybierz tego drugiego,bo gdybyś kochała naprawdę tego pierwszego to nie zakochałabyś się w drugim ;)

Gość hue hu ehue
"znalazłam TE forum" ... no comments

Gość anuanianiana
jakbyś kochała pierwszego, to nie 'zakochałabyś' się w drugim ;)

Gość Pallikot
Ciągnie swój do swego. Imprezowicz i imprezowiczka. Skończy się kasa zacznie się menelstwo. Informatyk ma przyszłość przed sobą, dobry fach, ale jest nudny jak flaki z olejem. Można z nim zanudzić się na śmierć. A balanga to balanga. I striptis można zrobić i pobzykać się w klubie w toalecie. Czasem koksu wciągnąć jedną nitkę. No bo jak się bawić to się bawić no nie pustaku ?

"Znalazłam T E forum." xxx I powiadasz, ze po studiach jesteś... Jakim cudem skończyłaś podstawówkę??

Gość Pallikot
Ale do 5 umie zliczzyć popatrz na nick

Gość Pallikot
Nie. Czkawką jej się odbijają jeden, drugi, trze, trze, trzeci, czwarty, pią, pią, piąty.