Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokojowka z manhattanu

Jak ratowac paznokcie?

Polecane posty

Macie jakis pomysl jak ratowac paznokcie gdy pracujemy w rekawiczkach, rece sie pocą, czasem wleje sie woda, rozmakają i pękaja paznokcie... Mozna je czyms utwardzic? Byle nie żelem i nie hybryda? Jakis plyn albo specjalny lakier?

up

Gość Joela
Bardzo polecam Ci odżywkę do paznokci Evelline 8w1.(kosztuje ok 11zł .Po tygodniu moje tragiczne paznokcie były nie do poznania.Maluję paznokcie raz wieczorem ,na drugi dzień powtarzam ,potem zmywam i od nowa .dodatkowo wcieram w skórki krem lub olejek .Przetestowałam chyba wszystkie odzywki łącznie z tymi najdroższymi .Ta jest dla mnie najlepsza i tak sądzą też moje koleżanki.To nasze odkrycie

Gość Dżast
Ja polecam również firmę Eveline ale "paznokcie twarde i lśniące jak diament". Już po paru dniach miałam twardsze paznokcie, szybko schnie co też jest dużym plusem :)

Znam 8 w 1 i takze szczerze polecam. I uzywam. Tylko ja codziennie uzywam rekawiczek, odzywka mi zwyczajnie odpryskuje. Przydaloby sie cos co jest bardzo twardego. Wlasnie jakby żel, ale nie chcę nakladać żelu... nie wiem czy jest w ogole cos takiego co mi sie marzy ;/